Angel Di Maria, al cărui contract cu Paris Saint-Germain expiră la sfârşitul lui iunie, s-ar putea întoarce după 12 ani la Benfica Lisabona, scrie ziarul portughez Record.
La mai puţin de o săptămână după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor (1-3 în returul cu Real Madrid), PSG a ajuns la ora la care va trebui să ia nişte decizii, inclusiv unele referitoare la câţiva jucători. Printre aceştia este Angel Di Maria, aflat la final de contract. Argentinianul a fost introdus în minutul 81 al partidei de pe Santiago Bernabeu, în care s-a accidentat.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 8 ORE

Angel Di Maria a jucat 3 ani la Benfica, înainte de a fi transferat la Real Madrid

Atacantul, în vârstă acum de 34 de ani, a jucat între 2007 şi 2010 la Benfica, unde şi-a făcut un nume, ceea ce i-a permis să semneze cu Real Madrid. Potrivit Record, salariul internaţionalului argentinian nu permite deocamdată începerea negocierilor între clubul lusitan şi vicecampioana Franţei.
În dificultate în campionat, unde este pe locul 3, la 12 puncte de liderul FC Porto, Benfica va juca marţi, în returul optimilor Ligii Campionilor, pe terenul lui Ajax Amsterdam, cu care a remizat în tur (1-1). Benfica ar reuşi să dea o lovitură dacă l-ar readuce pe atacantul care a disputat deja 120 de meciuri cu gruparea din Lisabona, cu care a câştigat trei trofee (campionatul în 2010, Cupa Ligii portugheze în 2009 şi 2010),
După ce s-a despărţit în 2014 de Real Madrid, Di Maria a jucat un sezon la Manchester United, înainte de a veni la PSG.
Sursa: Agerpres
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 8 ORE
Ligue 1
PSG, ofertă uluitoare pentru Kylian Mbappe, pentru a-și prelungi șederea în capitala Franței
IERI LA 12:32