Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Angel Di Maria, aproape de o plecare de la PSG. Unde ar putea ajunge argentinianul

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/03/2022 la 21:44 GMT+2

Angel Di Maria (34 ani) își încheie contractul cu PSG în vară, iar presa portugheză relatează faptul că are șanse bune să se revină la Benfica, după 12 ani.

Angel Di Maria.

Credit imagine: Getty Images

Angel Di Maria, al cărui contract cu Paris Saint-Germain expiră la sfârşitul lui iunie, s-ar putea întoarce după 12 ani la Benfica Lisabona, scrie ziarul portughez Record.
La mai puţin de o săptămână după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor (1-3 în returul cu Real Madrid), PSG a ajuns la ora la care va trebui să ia nişte decizii, inclusiv unele referitoare la câţiva jucători. Printre aceştia este Angel Di Maria, aflat la final de contract. Argentinianul a fost introdus în minutul 81 al partidei de pe Santiago Bernabeu, în care s-a accidentat.

Angel Di Maria a jucat 3 ani la Benfica, înainte de a fi transferat la Real Madrid

Atacantul, în vârstă acum de 34 de ani, a jucat între 2007 şi 2010 la Benfica, unde şi-a făcut un nume, ceea ce i-a permis să semneze cu Real Madrid. Potrivit Record, salariul internaţionalului argentinian nu permite deocamdată începerea negocierilor între clubul lusitan şi vicecampioana Franţei.
În dificultate în campionat, unde este pe locul 3, la 12 puncte de liderul FC Porto, Benfica va juca marţi, în returul optimilor Ligii Campionilor, pe terenul lui Ajax Amsterdam, cu care a remizat în tur (1-1). Benfica ar reuşi să dea o lovitură dacă l-ar readuce pe atacantul care a disputat deja 120 de meciuri cu gruparea din Lisabona, cu care a câştigat trei trofee (campionatul în 2010, Cupa Ligii portugheze în 2009 şi 2010),
După ce s-a despărţit în 2014 de Real Madrid, Di Maria a jucat un sezon la Manchester United, înainte de a veni la PSG.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo