La doar 4 luni după ce a plecat de la Liverpool, Gini Wijnaldum a recunoscut că nu este "complet fericit" la Paris Saint-Germain. El nu a reușit deocamdată să-și pună amprenta pe jocul echipei franceze.
Pe Anfield, jucătorul olandez a fost un element cheie la mijlocul terenului, în cei 5 ani de contract. Cu el în echipă, formația lui Jurgen Klopp a câștigat Liga Campionilor în 2019 și Premier League în 2020. Liverpool și-a dorit să-l păstreze în continuare, dar nu a reușit să-l convingă să prelungească angajamentul. Astfel, Wijnaldum a optat să meargă la PSG, după ce inițial bătuse palma cu FC Barcelona.
Ligue 1
Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United! Ce au spus despre Zida
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2021/07/25/3181188.jpg
Începutul mandatului său în Franța nu a fost ceea ce se aștepta și a fost în mare parte "la periferia planurilor lui Mauricio Pochettino", după cum a informat Daily Mail. Până acum, a adunat 502 minute de joc, în 11 meciuri oficiale ale echipei PSG.

S-a păcălit Gini Wijnaldum când a plecat de la Liverpool? Olandezul nu este complet fericit la Paris

Aflat la echipa națională pentru partida cu Gibraltar, jucătorul a mărturisit că începutul lui la PSG a fost dificil.
"Nu pot spune că sunt complet fericit. Pentru că situația actuala nu este ceea ce îmi doream. Dar ăsta e fotbalul și va trebui să învăț. Sunt un luptător. Trebuie să rămân pozitiv și să muncesc din greu pentru a îmbunătăți situația.
Am jucat foarte mult în ultimii ani, am fost mereu în formă și, de asemenea, am avut evoluții bune. Acum este ceva diferit și acest lucru necesită obișnuința. Așteptam cu nerăbdare noul pas, iar acum se întâmplă asta (n.r. nu joacă atât cât și-ar dori). Este foarte dificil".
NOS a susținut că Pochettino a avut "planuri clare" pentru Wijnaldum la începutul sezonului, dar lucrurile s-au mai schimbat după ce Lionel Messi a ajuns la Paris liber de contract.
https://i.eurosport.com/2021/10/06/3232729.jpg
Wijnaldum nu a jucat niciun meci întreg la PSG în ultimele 6 etape din Ligue 1. Iar în ultima partidă din Liga Campionilor cu Manchester City a avut la dispoziție doar 12 minute. Ander Herrera și Idrissa Gueye au fost jucătorii preferați la mijlocul terenului.
Zilele trecute, Louis van Gaal, selecționerul Olandei, a recunoscut că este îngrijorat de lipsa timpului de joc pe care îl are mijlocașul și vicecăpitanul său.
PSG are un vestiar foarte greu în această periuoadă. Wijnaldum nu este singurul jucător care și-a manifestat nemulțumirile în ultima vreme, pentru faptul că nu joacă atât pe cât și-ar fi dorit. În urmă cu câteva săptămâni a fost acel scandal cu Lionel Messi, după ce a fost schimbat în repriza secundă. Apoi, portarul Donnarumma a avut nemulțumiri pentru că este rezerva lui Keylor Navas.
Ligue 1
Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"
ACUM 17 ORE
Ligue 1
"El este regele lui PSG!" Verdictul unui fost fotbalist despre supremația din vestiarul parizienilor
24/11/2021 LA 16:00