Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galtier a confirmat. PSG va aduce încă trei jucători în această vară. Care este planul lui Campos

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/08/2022 la 11:43 GMT+3

PSG a transferat ieri al cincilea fotbalist al verii, Renato Sanches, însă campioana din Ligue 1 nu se oprește aici. Christophe Galtier a confirmat că vor veni încă trei fotbaliști pe Parc de Princes. Planul lui Luis Campos este foarte clar. Directorul sportiv vrea să aducă un fundaș central, un mijlocaș și un atacant.

Christophe Galtier, l'entraîneur du PSG, en conférence de presse

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Principala misiune a lui PSG în această fereastră de mercato a fost menținerea lui Mbappe. Atacantul francez a rămas în Ligue 1, iar formația antrenată de Galtier s-a orientat spre noi mutări. Vitinha, Nuno Mendes (transfer definitiv, după împrumut), Hugo Ekitike, Nordi Mukiele și Renato Sanches sunt fotbaliștii aduși în această vară de PSG.

PSG vrea să aducă încă trei fotbaliști

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, campioana din Franța are în vedere să transfere alți trei fotbaliști. Luis Campos are în plan să aducă fotbaliști pe trei poziții diferite: fundaș central, mijlocaș și atacant.
"Nu suntem aici să facem stocuri de jucători, vreau un anumit număr de fotbaliști în echipa mea, fotbaliști care sunt aproape unul de altul în ceea ce privește nivelul lor, să poată facă performanță pe tot parcursul sezonului. Știu că aces club face totul pentru a avea o echipă foarte competitivă", a declarat Galtier.
Citește și:
Echipa pariziană a înregistrat și plecări în această vară. Wijnaldum, Angel Di Maria, Alphonse Areola, Marcin Bulka, Xavi Simons și Colin Dagba au părăsit lotul francezilor. Mai mult decât atât, PSG are în vedere să scape de 11 jucători. Herrera, Kurzawa, Gueye, Paredes, Diallo, Pereira, Ebimbe, Draxler, Icardi și Kehrer nu fac parte din planurile lui Galtier pentru noul sezon. Astfel, cresc șansele ca PSG să aducă alți trei jucători.
Paris Saint Germain a câștigat primul meci oficial din acest sezon. Parizienii au cucerit Supercupa Franței, după 4-0 cu Nantes. În prima etapă din Ligue 1, PSG o înfruntă pe Clermont, în deplasare, mâine, 6 august, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo