Formația lui Tuchel se află într-un moment extrem de greu, după ce Abramovich a fost forțat să vândă clubul, iar viitorul e unul incert. Azpilicueta a semnat prelungirea, însă Chelsea îi va pierde din defensivă pe Rudiger și Christensen, ambii aflați la final de contract.
Stafful tehnic al "albaștrilor" ar mai putea suferi o lovitură în apărare, Reece James fiind dorit de Ancelotti, la Real Madrid. Dacă Florentino Perez are ca mare obiectiv întărirea ofensivei cu Mbappe, tehnicianul "galacticilor" îl vrea cu orice preț pe englezul de 22 de ani, anunță Mirror.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 20 ORE
ENGLEZII ANUNȚĂ TRANSFERUL ANULUI! ERLING HAALAND A BĂTUT PALMA CU O ECHIPĂ DIN PREMIER LEAGUE PE UN SALARIU URIAȘ

Reece James, fundașul lateral perfect

Colaboratorii lui Ancelotti l-au urmărit pe James la nu mai puțin de 7 meciuri în acest sezon, iar dubla Real Madrid - Chelsea, din optimile Ligii Campionilor, l-au convins pe Ancelotti că englezul e soluția perfectă pentru înlocuirea lui Carvajal, în banda dreaptă a defensivei.
Cotat la 55 de milioane de euro, Reece James este un fotbalist complet și polivalent. Tuchel l-a folosit uneori și ca mijlocaș central, iar în ultimele partide l-a mutat din banda dreaptă în centrul defensivei. Cu o viteză destul de bună, englezul are și un șut fantastic și execută impecabil fazele fixe.
Marea problemă a lui James e reprezentată de faptul că se accidentează destul de des, motiv pentru care în acest sezon de Premier League a evoluat în doar 19 partide. Totuși, când a fost prezent în teren, englezul a făcut aproape mereu diferența: deși e fundaș central, are 5 goluri și 6 pase decisive în actuala stagiune, doar în campionat.
Mutarea nu va fi ușor de realizat pentru Real Madrid, în condițiile în care James mai are contract cu Chelsea până în 2025, dar o ofertă motivantă, venită în contextul problemelor financiare avute de "albaștri" din cauza lui Abramovich, ar putea să facă posibil transferul.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM O ZI
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
IERI LA 06:40