Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Perez îl vrea neapărat pe Mbappe, dar Ancelotti e "all-in" pentru un star de la Chelsea

Cristian Mihală

Publicat 19/04/2022 la 08:47 GMT+3

Reece James este marele pariu al lui Carlo Ancelotti pentru perioada de mercato din vară. Real Madrid pregătește o ofertă impresionantă pentru apărătorul lateral dreapta al lui Chelsea.

Kai Havertz of Chelsea celebrates with team mate Reece James after scoring their side's first goal during the UEFA Champions League Final between Manchester City and Chelsea FC at Estadio do Dragao on May 29, 2021 in Porto, Portugal.

Credit imagine: Getty Images

Formația lui Tuchel se află într-un moment extrem de greu, după ce Abramovich a fost forțat să vândă clubul, iar viitorul e unul incert. Azpilicueta a semnat prelungirea, însă Chelsea îi va pierde din defensivă pe Rudiger și Christensen, ambii aflați la final de contract.
Stafful tehnic al "albaștrilor" ar mai putea suferi o lovitură în apărare, Reece James fiind dorit de Ancelotti, la Real Madrid. Dacă Florentino Perez are ca mare obiectiv întărirea ofensivei cu Mbappe, tehnicianul "galacticilor" îl vrea cu orice preț pe englezul de 22 de ani, anunță Mirror.
CITEȘTE ȘI:

Reece James, fundașul lateral perfect

Colaboratorii lui Ancelotti l-au urmărit pe James la nu mai puțin de 7 meciuri în acest sezon, iar dubla Real Madrid - Chelsea, din optimile Ligii Campionilor, l-au convins pe Ancelotti că englezul e soluția perfectă pentru înlocuirea lui Carvajal, în banda dreaptă a defensivei.
Cotat la 55 de milioane de euro, Reece James este un fotbalist complet și polivalent. Tuchel l-a folosit uneori și ca mijlocaș central, iar în ultimele partide l-a mutat din banda dreaptă în centrul defensivei. Cu o viteză destul de bună, englezul are și un șut fantastic și execută impecabil fazele fixe.
Marea problemă a lui James e reprezentată de faptul că se accidentează destul de des, motiv pentru care în acest sezon de Premier League a evoluat în doar 19 partide. Totuși, când a fost prezent în teren, englezul a făcut aproape mereu diferența: deși e fundaș central, are 5 goluri și 6 pase decisive în actuala stagiune, doar în campionat.
Mutarea nu va fi ușor de realizat pentru Real Madrid, în condițiile în care James mai are contract cu Chelsea până în 2025, dar o ofertă motivantă, venită în contextul problemelor financiare avute de "albaștri" din cauza lui Abramovich, ar putea să facă posibil transferul.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo