Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 12-a din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 22/11/2021 la 12:35 GMT+2

Ion Alexandru a selectat cel mai bun 11 al etapei care tocmai s-a încheiat din Premier League. Chelsea, Manchester City si Liverpool au defilat, iar Gerrard a debutat cu o victorie în Premier League.

Raheem Sterling (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Portar

Tim Krul (Norwich)
Krul este omul care credea cel mai mult în salvarea lui Norwich cu. Acum, cu venirea lui Dean Smith, echipa are chiar și mai multă încredere într-un sezon reușit. Vine dădea Norwich ca prima retrogradată trebuie să se mai gândească! Krul a făcut din nou un meci excelent și prin cele 5 mingi parate a contribuit decisiv la al doilea succes din acest sezon, 2-1 cu Southampton. Debutul lui Dean Smith cu victorie a coincis cu pasarea ultimului loc. Norwich a depășit Newcastle și este la doar 3 puncte de zona salvării.

Fundași

Trent Alexander Arnold (Liverpool)
Devastator! Omul crescut la Liverpool a fost foarte bun în meciul cu Arsenal. Trent Alexander Arnold a reușit încă 2 pase de gol și a oferit lui Liverpool un plus de siguranță pe fază defensivă. Este greu de descris că fundaș, mai ales că de la începutul sezonului 2018-2019 a dat 38 de pase de gol, mai mult decât orice alt fotbalist din Premier League. Peste De Bruyne!
picture

Liverpool - Arsenal 4-0, VIDEO REZUMAT! Meci magic făcut de băieţii lui Klopp

Antonio Rudiger (Chelsea)
Neamțul are cel mai bun an al carierei. Venirea lui Tuchel l-a adus pe Rudiger la un nivel superior. Parteneriatul lui Thiago Silva îl ajută pe Rudiger sa arate tot ce poate. În meciul de la Leicester, fundașul german a fost imposibil de contracarat în ambele careuri. "Toni" a și marcat cu Leicester, așa cum o făcuse în victoria din mai. Statistica spune că de la începutul sezonului precedent, Chelsea a luat 0.3 goluri pe meci cu Rudiger pe teren (30 de partide) și 1.3 goluri fără el în defensivă (20 de partide).
picture

Leicester - Chelsea 0-3. Formaţia lui Tuchel a surclasat "vulpile"

Tyrone Mings (Aston Villa)
Steven Gerrard a avut mari emoțiia revenirea în fotbalul englez, dar Aston Villa i-a provocat o mare bucurie. Mings a fost liderul echipei într-un succes crucial, 2-0 cu Brighton, echipa care a speriat pe toată lumea în acest debut de sezon. Fundașul englez fusese trimis pe bancă din cauza unor probleme de comportament, dar Gerrard are misiunea de a-l readuce pe linia de plutire. Mings nu mai marcase de 40 de meciuri și a făcut-o cu Brighton.
picture

Villa - Brighton 2-0. Debut de vis pentru Steven Gerrard, în Premier League

Mijlocași

Tom Cleverly (Watford)
La 32 de ani, Cleverly a făcut un meci perfect în fața lui Manchester United. Mijlocașul crescut chiar pe Old Trafford a fost creirul unui succes mare al londezilor. Acest 4-1 obținut de Watford în fața lui Manchester United a dus la demiterea lui Solskjaer.
picture

Watford - United 4-1, VIDEO REZUMAT. Nou promovata i-a surclasat pe Ronaldo şi Solskjaer

Pierre-Emile Hojbjerg (Tottenham)
"Iubesc spiritul și tactica agresivă a lui Conte" a spus Hojbjerg. Danezul a livrat o evoluție excelentă în primul succes al italianului la conducerea lui Tottenham. Londonezii au muncit mult pentru a reveni de la 0-1 și a câștiga în fața unui Leeds foarte determinat. Toate cele 4 goluri ale lui Hojbjerg în tricoul lui Tottenham au venit în meciuri disputate acasă!
picture

Tottenham - Leeds United 2-1 | Cum a câștigat Antonio Conte primul meci la Spurs în Premier League

N'Golo Kante (Chelsea)
După 1-1 cu Burnley pe Stamford Bridge s-a vorbit despre o ușoară scădere a lui Chelsea. Kante a făcut un nou meci magic la Leicester, iar echipa lui Tuchel a câștigat fără emoții un meci care părea complicat. Golul cu stângul a fost doar încununare a eforturilor pe care Kante le depune meci de meci la mijlocul terenului. Francezul a recuperat multe mingi împotriva echipei pe care a ajutat-o să căștige un titlu miraculos acum 5 ani.
Citește și:
Rodri (Man City)
Nu este cel mai bun jucător de la Manchester City. Nu este nici măcar cel mai bun mijlocaș al lui Guardiola. Cu toate acestea, Rodri a orchestrat, din umbră, un succes amplu în fața lui Everton. Pe lângă sarcinile defensive pe care și le-a achitat fără probleme, Rodri a dat un gol foarte frumos. Torpila sa din repriza a doua a fărâmițat și ultimele speranțe pe care Rafa Benitez le mai avea pentru un punct pe Etihad. Doar De Bruyne și Mahrez au mai multe goluri din afara careului în ultimii 2 ani la Manchester City! Rodri a ajuns la 4.
picture

City - Everton 3-0, VIDEO REZUMAT. Goluri magnifice Sterling și Rodri

Atacanți

Raheem Sterling (Man City)
Sterling este omul care poate face lucruri minunate și greșeli incredibile în același meci și uneori în aceeași fază. Golul prin care Manchester City a deblocat în minutul 44 meciul cu Everton a fost creat de o pasă fabuloasă a lui Joao Cancelo și de execuție foarte precisă a lui Sterling. La meciul 300 în Premier League, englezul a profitat de accidentarea lui Jack Grealish și a arătat că un transfer în ianuarie la Barcelona ar fi o pierdere pentru Manchester City.
Christian Benteke (Crystal Palace)
2 goluri și o evoluție solidă. Benteke este un vârf de care Vieira are nevoie. Belgianul a ajutat Crystal Palace să obțină un punct în deplasarea de la Burnley. În acest sezon, echipa din sudul Londrei a pierdut doar cu Chelsea și Liverpool, iar în ultimele 7 etape are 5 egaluri și 2 victorii. Atacantul belgian are goluri cât Ronaldo, Son sau Aubameyang în acest sezon.
picture

Premier League | Rezumatul meciului Burnley - Crystal Palace 3-3

Sadio Mane (Liverpool)
Minutul 32. Klopp și Arteta se ceartă pe marginea terenului după un duel între Mane și Tomiyasu. Este momentul în care publicul de pe Anfield se aprinde, iar Mane simte această căldură a fanilor și își dă drumul la joc.a fost o strategie a lui Klopp pentru a trezi echipa? Nu vom știi niciodată, dar a funcționat. Mane a dat al 8-lea gol împotriva lui Arsenal, iar Liverpool continuă cursa de urmărire a liderului Chelsea, dar și a campionilor de la Manchester City.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 12-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo