Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Catalanii anunță: Klopp l-a sunat personal pe fotbalistul "dezertor" care vrea să dea Barcelona pe Liverpool

Irina Aldea

Publicat 12/10/2021 la 19:53 GMT+3

Jurgen Klopp este de obicei rezervat când vine vorba despre transferurile pe care intenționează să le facă la Liverpool, însă catalanii anunță că germanul l-a sunat personal pe fotbalistul care vrea să plece de la Barcelona cu orice preț pentru a ajunge pe Anfield.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Eurosport

Barcelona traversează una dintre cele mai dificile perioade din ultimii ani. Noul consiliu de administrație încearcă în continuare să-și revină după gestionarea dezastruoasă a lui Josep Maria Bartomeu, Ronald Koeman a intrat în criză de soluții, iar unul dintre fotbaliștii care sunt o prioritate pentru Laporta este hotărât să plece la Liverpool.
Este vorba despre Ousmane Dembele. Francezul de la Barcelona este în ultimul an de contract și până acum nu s-a ajuns la un acord de prelungire, însă Laporta este decis să facă tot ce poate pentru a-i reînnoi contractul fotbalistului. Șefii de pe Camp Nou știau deja că situația anumitor fotbaliști este delicată. Laporta vrea să le prelungească înțelegerile lui Ansu Fati, Pedri, Gavi, dar nu uită nici de Dembele, pe care nu intenționează să-l cedeze.

Klopp l-ar fi sunat personal pe Dembele pentru a-l convinge să vină la Liverpool

Francezul a fost accidentat preț de câteva luni bune, după EURO 2020, însă revenirea lui pe teren este tot mai aproape. Ronald Koeman îl așteaptă cu nerăbdare pe atacantul francez în echipă, mai ales că Barcelona are nevoie urgentă de cât mai multe goluri. Memphis Depay este cam singurul pe care mizează Koeman în atac, iar Ansu Fati nu poate schimba fața echipei dintr-odată pentru că vine după o accidentare foarte lungă de peste 10 luni.
Watford - Liverpool, etapa 8
Problema catalanilor este că Dembele își încheie contractul cu Barcelona în iunie 2022, iar francezului i-ar surâde o mutare pe Anfield, scriu jurnaliștii de la El Nacional. Laporta vrea să-i prelungească înțelegerea cu orice preț pentru că îl consideră o parte fundamentală a proiectului clubului și în plus nu dorește ca nimeni să plece pe gratis. Dembele este totuși al doilea cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, plătindu-i Borussiei Dortmund mai multe de 135 de milioane de euro plus multe alte bonusuri substanțiale.
În ciuda numeroaselor sale accidentări, Dembele este încă un nume care atrage marile puteri ale Europei. Mai multe echipe din Premier League s-au interesat de francez, însă Liverpool pare acum clubul cu cele mai mari șanse de reușită. Jurgen Klopp îl urmărește încă de pe vremea când era la Dortmund și crede că s-ar potrivi perfect schemei sale de joc pe Anfield, transmite publicația El Nacional, care precizează de asemenea că germanul l-a sunat personal pe francez.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo