Barcelona traversează una dintre cele mai dificile perioade din ultimii ani. Noul consiliu de administrație încearcă în continuare să-și revină după gestionarea dezastruoasă a lui Josep Maria Bartomeu, Ronald Koeman a intrat în criză de soluții, iar unul dintre fotbaliștii care sunt o prioritate pentru Laporta este hotărât să plece la Liverpool.
Este vorba despre Ousmane Dembele. Francezul de la Barcelona este în ultimul an de contract și până acum nu s-a ajuns la un acord de prelungire, însă Laporta este decis să facă tot ce poate pentru a-i reînnoi contractul fotbalistului. Șefii de pe Camp Nou știau deja că situația anumitor fotbaliști este delicată. Laporta vrea să le prelungească înțelegerile lui Ansu Fati, Pedri, Gavi, dar nu uită nici de Dembele, pe care nu intenționează să-l cedeze.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
IERI LA 14:38

Klopp l-ar fi sunat personal pe Dembele pentru a-l convinge să vină la Liverpool

Francezul a fost accidentat preț de câteva luni bune, după EURO 2020, însă revenirea lui pe teren este tot mai aproape. Ronald Koeman îl așteaptă cu nerăbdare pe atacantul francez în echipă, mai ales că Barcelona are nevoie urgentă de cât mai multe goluri. Memphis Depay este cam singurul pe care mizează Koeman în atac, iar Ansu Fati nu poate schimba fața echipei dintr-odată pentru că vine după o accidentare foarte lungă de peste 10 luni.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235740.png
Problema catalanilor este că Dembele își încheie contractul cu Barcelona în iunie 2022, iar francezului i-ar surâde o mutare pe Anfield, scriu jurnaliștii de la El Nacional. Laporta vrea să-i prelungească înțelegerea cu orice preț pentru că îl consideră o parte fundamentală a proiectului clubului și în plus nu dorește ca nimeni să plece pe gratis. Dembele este totuși al doilea cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, plătindu-i Borussiei Dortmund mai multe de 135 de milioane de euro plus multe alte bonusuri substanțiale.
În ciuda numeroaselor sale accidentări, Dembele este încă un nume care atrage marile puteri ale Europei. Mai multe echipe din Premier League s-au interesat de francez, însă Liverpool pare acum clubul cu cele mai mari șanse de reușită. Jurgen Klopp îl urmărește încă de pe vremea când era la Dortmund și crede că s-ar potrivi perfect schemei sale de joc pe Anfield, transmite publicația El Nacional, care precizează de asemenea că germanul l-a sunat personal pe francez.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47
Liga
L'Equipe a dezvăluit ce clauză de reziliere are Dembele la Barcelona! Cu câți bani ar rămâne clubul
22/09/2022 LA 10:03