Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Presa din Anglia a anunțat în această săptămână motivul pentru care Real Madrid nu a reușit să-l transfere pe Mbappe în vară este legat de Everton. Clubul din Liverpool a refuzat în vara să-i dea drumul lui Richarlison, care era considerat de șefii lui PSG drept înlocuitorul perfect pentru starul francez de 22 de ani.
Pentru că brazilianul nu a putut ajunge pe Parc des Princes în timp util, parizienii nu au vrut să-i dea drumul lui Mbappe. Între timp, resemnați în mare parte cu gândul că francezul va pleca la Real Madrid, oficialii lui PSG au pus ochii pe Karim Adeyemi, jucătorul lui RB Salzburg, pe urmele căruia se află mai multe cluburi importante din Europa.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe s-a ascuns de presă de la începutul Cupei Mondiale! Care sunt motivele francezului
ACUM 13 ORE

Cum vrea PSG să-l convingă pe Mbappe să rămână

PSG încearcă în această perioadă pe de o parte să-l convingă pe Kylian Mbappe să-și prelungească înțelegerea, iar pe de altă parte să-i găsească un înlocuitor, în cazul cel mai probabil în care francezul va semna în 2022 cu un alt club.
În încercarea de a-l convinge să-și prelungească înțelegerea și să continue la Paris, președintele lui PSG, Al-Khelaifi, i-a făcut o promisiune neașteptată lui Mbappe. Pe lângă salariul astronomic pe care șeicii i-l vor propune lui Mbappe, există și promisiunea potrivit căreia francezul ar deveni liderul incontestabil al echipei de pe Parc des Princes. În plus, fotbalistului i s-a promis sosirea lui Zinedine Zidane la cârma echipei, antrenorul francez fiind unul dintre idolii lui Mbappe.
În plus, presa din Spania scrie că Al-Khelaifi se gândește serios să scape de Neymar, care nu a mai impresionat demult la echipă. Plecarea brazilianului ar putea declanșa un joc de domino în lotul lui Pochettino, asta pentru că Messi nu ar fi deloc încântat să rămână la PSG fără cel mai bun prieten al său. Acesta ar fi de fapt planul lui Al-Khelaifi pentru ca Mbappe să fie liderul incontestabil și să nu mai existe discuții privind numele jucătorului numărul 1 al echipei.
Sursa citată precizează de asemenea că promisiunile șeicului lui PSG ar putea să-l facă pe Mbappe să reconsidere plecarea lui din capitala Franței. Următoarele săptămâni vor fi cruciale în acest sens. Atacantul poate de la 1 ianuarie să negocieze cu Real Madrid și poate chiar să semneze contractul lui madrilenii pentru a li se alătura vara viitoare pe Bernabeu, asta dacă nu reușește PSG să-l întoarcă într-adevăr din drum.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
IERI LA 16:39
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
05/12/2022 LA 14:46