Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte

Bianca Dumitru

Actualizat 16/05/2022 la 16:32 GMT+3

După ce vara trecută a vrut să plece de la Tottenham, fiind nemulțumit de ceea ce se întâmpla la echipă, acum Harry Kane a dat de înțeles că are de gând să mai joace cel puțin încă un sezon la clubul din nordul Londrei.

Harry Kane a subordonat-o pe Arsenal în 35 de minute! Atacantul a făcut 2-0 după un corner

Harry Kane și-a dorit foarte tare să plece vara trecută de la Tottenham, club care a primit o ofertă incredibilă de la Manchester City. Campioana Angliei a fost dispusă să plătească 150 de milioane de euro în schimbul atacantului de 28 de ani.
Mutarea nu s-a concretizat, iar între timp Manchester City și-a găsit atacantul mult visat, transferându-l pe Erling Haaland, care va ajunge din această vară pe Etihad.
Acum Harry Kane nu mai vrea să se despartă de Spurs. După victoria cu Burnley, scor 1-0, englezul a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare următoarea stagiune, lăsând de înțeles că nu se mai gândește să plece.
"Mai avem mult de lucru. Cred că îmbunătățirea s-a văzut cu siguranță de când Antonio Conte a ajuns aici și ne-a dus acolo unde suntem acum. Acest lucru demonstrează că se pot face multe lucruri într-un interval scurt de timp, dar evident că vom vedea ce se va întâmpla în vară și vom aștepta cu nerăbdare sezonul următor, alături de un manager grozav. Să sperăm că am învățat multe de când este Conte aici", a declarat Harry Kane, citat de Daily Mail.
Citește și:

Ce a spus Harry Kane despre colaborarea cu Antonio Conte

Atacantul a comentat și contribuția pe care și-a adus-o Antonio Conte la evoluția lui Tottenham. Kane a spus că și-ar dori ca italianul să continue pe banca tehnică a lui Spurs, mărturisind că fotbaliștilor le face plăcere să lucreze sub comanda lui.
"Nu am idee despre viitorul lui Conte, ca să fiu sincer, o să vedem care va fi decizia lui. Am spus că sunt un mare fan al său și ne înțelegem foarte bine, așa că desigur că ar fi grozav pentru club dacă el ar rămâne. Din punctul nostru de vedere, tuturor ne face plăcere să lucrăm cu el", a adăugat Kane.
Viitorul antrenorului pe banca lui Spurs este, însă, incert, în presa internațională circulând mai multe zvonuri cu privire la plecarea sa la PSG, unde ar urma să-i ia locul lui Mauricio Pochettino.
Până la finalul acestui sezon, Tottenham o mai are de înfruntat pe Norwich. Spurs se luptă cu Arsenal pentru locul 4 al clasamentului din Premier League, care asigură prezența în următoarea stagiune de Champions League.
Echipa lui Conte este în prezent pe locul 4, cu 68 de puncte, cu două mai mult decât Arsenal, care are însă un meci mai puțin disputat, urmând a o înfrunta în această seară pe Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo