Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Memphis Depay se poate întoarce în Premier League! Unde este dorit atacantul Barcelonei

Bianca Dumitru

Publicat 28/03/2022 la 09:36 GMT+3

Memphis Depay ar putea pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, mai ales pentru că șefii clubului blaugrana au ajuns la un acord cu Robert Lewandowski. Olandezul este dorit, printre altele, de Tottenham și Juventus.

Memphis Depay

Credit imagine: Getty Images

Barcelona caută să se întărească înainte de noul sezon, dar catalanii ar putea să se și despartă de mai mulți jucători la finalul actualei stagiuni. Printre cei care ar putea pleca de pe Camp Nou în următoarea perioadă se numără Memphis Depay, care a ajuns în tricoul blaugrana în iulie 2021, din postura de jucător liber de contract.
După ce jurnaliștii catalani au anunțat că oficialii Barcelonei au ajuns la un acord cu Robert Lewandowski, cei de la Mundo Deportivo au scris că Depay ar vrea să plece din Spania la finalul acestui sezon. Deși nu a impresionat în La Liga, olandezul nu duce lipsă de oferte.
Conform sursei citate, atacantul în vârstă de 28 de ani este dorit de PSV Eindhoven, echipă la care s-a lansat în fotbalul mare, dar și de Juventus și AC Milan. În plus, Memphis Depay ar fi și în atenția celor de la Tottenham. Englezii sunt principalii favoriți la a-i obține semnătura, aceștia fiind dispuși să plătească 45 de milioane de euro în schimbul olandezului, care mai are contract cu Barcelona până în vara anului 2023.
Depay, cotat de site-ul transfermarkt.com la 45 de milioane de euro, a adunat 29 de apariții în tricoul clubului blaugrana, reușind 10 goluri și două pase decisive. Fotbalistul a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Manchester United și Olympique Lyon.
Citește și:

Barcelona a ajuns la un acord cu Robert Lewandowski

Ideea că Robert Lewandowski se va despărți în această vară de Bayern Munchen a fost exploatată intens de jurnaliștii din toată lumea în ultima vreme. Deși bavarezii i-au propus recent o prelungire a contractului care expiră în vara anului 2023, se pare că polonezul este tot mai decis să plece din Bundesliga.
Potrivit publicației catalane Sport, atacantul în vârstă de 33 de ani ar fi ajuns la un acord cu cei de la Barcelona pentru a ajunge la finalul acestui sezon pe Camp Nou. Pentru ca mutarea să aibă loc, Lewandowski va trebui să poarte o discuție cu oficialii lui Bayern, pentru a-i convinge să-l lase să plece.
Jurnaliștii spanioli notează că dorința golgheterului de a ajunge la Barcelona este legată de faptul că polonezul ar fi convins că în tricoul clubului blaugrana ar avea șanse mai mari pentru a câștiga Balonul de Aur.
În schimbul lui Robert Lewandowski, catalanii ar fi dispuși să plătească 50 de milioane de euro, sumă care ar putea urca până la 60 de milioane de euro. În plus, conform sursei citate, polonezul ar urma să primească un salariu competitiv, având în vedere că este un jucător de top care își poate aduce contribuția la obținerea de rezultate importante.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo