Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag, dezămăgit de jucătorii lui Manchester United: "Rezultatul a fost clar, nu minte niciodată"

Alex Masgras

Actualizat 06/11/2022 la 22:09 GMT+2

Erik ten Hag a fost nemulțumit de prestația jucătorilor lui Manchester United în înfrângerea de pe terenul lui Aston Villa. Echipa lui Unai Emery s-a impus cu 3-1, iar Ten Hag nu s-a ferit să își exprime nemulțumirile legate de modul în care United s-a prezentat pe Villa Park.

Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag gestures on the touchline during the English Premier League football match between Aston Villa and Manchester Utd at Villa Park in Birmingham, central England on November 6, 2022.

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a pierdut partida de pe Villa Park cu Aston Villa, în urma unei prestații modeste. Noua echipă antrenată de Unai Emery s-a impus cu 3-1, grație golurilor marcate de Bailey, Digne și Ramsey. Singurul gol al celor de la United a venit în minutul 45, atunci când Ramsey a deviat șutul lui Shaw în propria poartă.
Erik ten Hag, antrenorul lui United, nu s-a ferit la finalul partidei să își exprime nemulțumirile legate de prestația elevilor săi. Antrenorul olandez a fost deranjat de greșelile din apărare, dar și de faptul că jucătorii săi s-au grăbit în mai multe situații:
"Din punct de vedere colectiv a fost o prestație foarte proastă. Când suntem la cel mai bun nivel, începem meciul cu dreptul și suntem pregătiți de joc. Nu am fost pregătiți și nu am meritat mai mult decât am obținut azi.
Nu am urmat regulile din apărare și am pierdut duelurile. Dacă jucătorii își făceau treaba cu 100% dorință și pasiune, atunci am fi câștigat meciul. Mă aflu în fotbal de foarte mult timp și jucătorii nu sunt roboți. Uneori se întâmplă asta, e psihologic, dar nu e de acceptat. Trebuie să fim pregătiți pentru fiecare meci și să nu cedăm așa ușor.
A fost stupid să centrăm așa, prea repede, prea departe de careu, cu prea multă forță. Trebuie să centrăm în momentul potrivit. În repriza a doua ne-am grăbit cu centrările.
Am pierdut meciul la începutul primei reprize și la începutul reprizei a doua. E de neacceptat. Ei au părut mai proaspeți, mai pregătiți. Rezultatul a fost clar, nu minte niciodată. Astăzi nu am fost suficient de buni", a declarat Erik ten Hag pentru MOTD.
Citește și:

Manchester United și Aston Villa se reîntâlnesc în Cupa Ligii Angliei

În urma acestei înfrângeri, Manchester United rămâne cu 23 de puncte în Premier League, ocupând locul 5. De partea cealaltă, Aston Villa a ajuns pe locul 13, cu 15 puncte, ieșind din zona roșie a clasamentului. Primul loc retrogradabil este ocupat de Southampton, care are 12 puncte.
Manchester United și Aston Villa se vor reîntâlni la mijlocul săptămânii viitoare, atunci când vor juca în 16-imile Cupei Ligii Angliei.
La finalul săptămâni va avea loc ultima etapă dinaintea pauzei provocate de Cupa Mondială din Qatar. Manchester United va merge pe terenul celor de la Fulham, în timp ce Aston Villa va merge pe terenul celor de la Brighton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo