Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Chelsea, petiție pentru ca Anthony Taylor să nu mai arbitreze niciodată! Incredibil câte semnături s-au strâns

Irina Aldea

Publicat 15/08/2022 la 12:46 GMT+3

Arbitrul Anthony Taylor i-a enervat la culme pe cei de la Chelsea în meciul încheiat la egalitate cu Tottenham, iar fanii au creat o petiție prin care cer ca echipa lor preferată să nu mai fie niciodată arbitrată de oficialul englez.

Tuchel - Chelsea - Anthony Taylor

Credit imagine: Eurosport

Peste 46.000 de fani ai lui Chelsea au semnat o petiție pentru ca Anthony Taylor să nu mai arbitreze meciurile lor pe viitor, după deciziile îndoielnice din meciul cu Tottenham. Thomas Tuchel a fost cu siguranță nemulțumit de prestația lui Taylor, Spurs revenind de fiecare dată de la un gol diferență pentru a smulge un punct pe Stamford Bridge în final.
Băieții lui Tuchel au trecut în avantaj în prima repriză prin reușita excelentă a lui Kalidou Koulibaly, dar nu au reușit să profite de avantaj decât până în minutul 68, atuncând când Pierre-Emile Hojbjerg a marcat golul de 1-1, moment în care s-a creat o controversă, deoarece gazdele au considerat că Havertz a fost faultat la începutul fazei de la care a plecat reușita danezului. Nu numai atât, dar Richarlison, aflat la debut, s-a aflat în poziție de offside, iar unii au considerat că atacantul l-a împiedicat pe Mendy să vadă faza.
CITEȘTE ȘI:

Peste 46.000 de fani ai lui Chelsea au semnat o petiție prin care cer ca Taylor să nu-i mai arbitreze niciodată

A doua egalare, după ce Reece James a făcut 2-1, a venit în prelungiri de la Harry Kane, în minutul 90+6, dar nu înainte ca Romero să pară că l-a tras de păr pe Marc Curucella, lucru pentru care VAR nu a intervenit. Acum, fanii lui Chelsea și-au arătat disprețul față de deciziile luate de arbitrul Taylor, creând și semnând o petiție pe Change.org pentru ca acesta să nu mai arbitreze meciurile lor pe viitor.
În descrierea petiției se scrie următoarele: "Anthony Taylor a continuat să ia decizii importante împotriva lui Chelsea de-a lungul anilor în meciuri importante. Taylor are o agendă împotriva lui Chelsea și nu ar trebui să i se permită să arbitreze din nou un meci în care să fie implicat clubul". Ei au enumerat apoi opt decizii luate de Taylor care au fost împotriva echipei lor în trecut, inclusiv cele din meciul de duminică. Nu mai puțin de 46.000 de oameni au semnat petiția în primele câteva ore de la publicarea ei în spațiul online.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo