Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool e diperată să-și întărească mijlocul terenului! Jurgen Klopp a pus ochii pe un jucător din Bundesliga

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/11/2022 la 14:23 GMT+2

Liverpool are mari probleme în acest sezon, mijlocul terenului fiind unul dintre cele mai afectate compartimente de joc. Jurgen Klopp plănuiește atent mutările pe care le are de făcut și a pus ochii pe Konrad Laimer, jucătorul lui RB Leipzig.

Christopher Nkunku (links) und Konrad Laimer (rechts) vom RB Leipzig

Credit imagine: Imago

Articol scris de Dani Morar
Liverpool nu traversează cea mai bună perioadă sub comanda lui Jurgen Klopp, accidentările fiind unul dintre factorii care au contribuit la rezultatele negative. Mijlocul terenului este zona care are cel mai mult de suferit, jucători precum Thiago Alcantara, Naby Keita sau Arthur evoluând foarte puțin din cauza problemelor fizice.
"Cormoranii" sunt deciși să negocieze cu Leipzig pentru aducerea lui Konrad Laimer în această iarnă, potrivit Sky Germany. Potrivit aceleiași surse, clubul pregătește investiții masive în transferuri în vara viitoare, dar nu mai poate aștepta până atunci pentru a-și acopei postul de mijlocaș.
Laimer este un fotbalist austriac în vârstă de 25 de ani, iar contractul său cu echipa din Bundesliga expiră în vara lui 2023. Acest lucru ar putea facilita un transfer la Liverpool, Leipzig neputând să ceară o sumă mult peste așteptările englezilor. Singura problemă este reprezentată de faptul că mijlocașul s-a accidentat la ligamente în luna septembrie, iar revenirea sa pe teren a întârziat până acum.
Laimer a marcat de 11 ori în 167 de apariții pentru Leipzig, iar medicii estimează că ar putea juca din nou începând cu luna ianuarie. Internaționalul austriac a mai fost contactat de Manchester United și Bayern Munchen la începutul sezonului, dar presa engleză anunță că el este fan Liverpool și ar prefera să ajungă sub comanda lui Klopp.
Citește și:

Liverpool are un start dezastruos de sezon în Premier League

Liverpool și-a luat deja adio de la titlu în Premier League, după doar 12 meciuri jucate. Înfrângerea cu Leeds din acest weekend a confirmat că Salah și compania nu mai pot emite pretenții la campionat, Arsenal și Manchester Cityy fiind pe val în acest sezon.
"Cormoranii" au acumulat doar 16 puncte în 12 etape disputate, iar singurul obiectiv realizabil rămâne clasarea pe un loc de Champions League. 10 puncte o despart de locul 4, ultimul care aduce în Ligă, însă trebuie menționat că au și un joc în minus.
În Champions League, lucrurile nu au mers chiar atât de rău pentru Liverpool, care și-a asigurat deja calificarea în optimi înainte de ultima etapă. Napoli vine pe Anfield, fiind aproape sigură de primul loc în grupă, doar o înfrângere la 4 goluri diferență putând să le ia această poziție. Este greu de crezut că Jurgen Klopp se gândește măcar la acest lucru, principalul obiectiv fiind acum resuscitarea echipei în Premier League. În următoarele partide de campionat, Liverpool le va întâlni pe Tottenham, Southampton și Aston Villa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo