Minteuan a mărturisit că nu se sperie de o aventură în Liga a 2-a:
"Din moment ce am discutat (n.r. - cu Victor Angelescu), înseamnă că nu mă sperie Liga a 2-a, mai ales că vorbim despre un club care își propune promovarea și nici nu ar trebui să schimb culorile. Mă motivează. Știu că e lupta mare pentru acest post.", a declarat Minteuan, pentru ProSport.
Rapid s-a despărțit de Dan Alexa după ce "Chirurgul" a ratat promovarea în Liga 1. Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc în playoff-ul din liga secundă, cu o singură victorie obținută în cele 5 meciuri. De asemenea, Ovidiu Burcă și-a anunțat plecarea din postul de președinte al Rapidului, după 3 ani petrecuți la conducerea clubului.
Cupa Mondială FIFA
Casemiro, dezamăgit după eliminarea de la Cupa Mondială! "Toate înfrângerile dor, mai ales când"...
ACUM UN MINUT

Rapid s-a mai despărțit de 3 jucători

Rămasă fără antrenor și președinte, Rapid a anunțat astăzi că încă 3 jucători au părăsit echipa. Într-un comunicat oficial, giuleștenii au confirmat că este vorba despre Alex Iacob, Facundo Mallo și Brighton Labeau.
"După plecările lui Geani Crețu și Mihai Popa, jucători ale căror împrumuturi s-au încheiat, Rapid se desparte de alți trei jucători ce au evoluat în alb-vișiniu în sezonul 2019/2020, fundașii Alex Iacob și Facundo Mallo, dar și atacantul Brighton Labeau.", a anunțat Rapid într-un comunicat oficial.
"Alex Iacob (31 de ani) și-a încheiat contractul cu Rapid, el fiind unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot, cu 115 meciuri jucate și 15 goluri marcate pentru giuleșteni, în toate cele patru ligi.
Facundo Mallo (25 de ani) a marcat patru goluri în 29 de meciuri, fiind jucătorul din lotul Rapidului cu cele mai multe partide disputate în sezonul trecut. Brighton Labeau (24 de ani) a punctat doar de trei ori în cele 25 de jocuri, atacantul francez având în palmares și trei pase de gol.", au mai scris cei de la Rapid.
Jucătorii Rapidului se vor reuni astăzi, înaintea sezonului 2020/2021, sub comanda lui Ștefan Grigorie, rămas pe banca Rapidului până la venirea unui nou tehnician. Angelescu a confirmat că un alt antrenor aflat pe lista Rapidului este Ianis Zicu, aflat în prezent la Farul Constanța.
Cupa Mondială FIFA
Tite, OUT de la naționala Braziliei după eliminarea de la Mondial! Cine e dorit în locul lui
ACUM 32 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Modric, mesaj absolut superb pentry Rodrygo, care a ratat primul penalty al Braziliei, cu Croația
ACUM O ORĂ