Dennis Man are oferte clare de a pleca der la FCSB, dar conducerea clubului bucureștean nu vrea să lase deloc la preț. Fiorentina a fost primul club italian care și-a manifestat interesul pentru român, dar suma cerută de FCSB a fost considerată prea mare, astfel că echipa de pe Artemio Franchi s-a reorientat.
Parma a intrat și ea pe fir și a înaintat și o ofertă către FCSB, dar și aceasta a fost refuzată de conducerea clubului din Berceni. Parmegianii nu au renunțat însă la ideea de a-l lua pe Man chiar în această iarnă și au mărit oferta.
Parmalive.it scrie că italienii sunt dispuși să ofere 12 milioane de € + bonusuri în funcție de performanțele fotbalistului, o sumă care se apropie de cei 15 milioane de € ceruți de FCSB. Probabil că italienii se așteaptă ca oferta să fie acceptată, aceasta fiind oarecum o variantă de mijloc între cerere și ofertă.
Serie B
"Își dorește mult mai mult!" Anunț important despre viitorul lui Dennis Man la Parma
25/10/2021 LA 11:13
Conform sursei citate, oferta presupune un împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare definitivă din partea italienilor, lucru care ar putea fi totuși un impediment în perfectarea transferului, aceasta nefiind o variantă prea agreată de obicei.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Parma a mărit oferta pentru Dennis Man

Soarta lui Man urmează să fie hotărâte în următoarele 2-3 zile, deoarece conducerea bucureștenilor a anunțat că nu va mai purta negocieri cu niciun club după data de 15 ianuarie, când echipa va debuta în returul sezonului regulat din Liga 1.
Probabil că această poziție are și rolul de a forța mâna cluburilor interesate de Man, constrânse astfel să ofere mai mulți bani pe ultima sută de metri în schimbul său.
În urmă cu 3 luni, italienii au cheltuit alte 8,5 milioane de euro pentru transferul unui alt jucător român - Valentin Mihăilă. Fostul atacant al Universității Craiova nu a jucat deloc în startul sezonului din cauza unei pubalgii, dar în ultimele 3 partide din Serie A a intrat pe parcurs, fiind unul dintre remarcații presei italiene.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Serie B
Man și Mihăilă, criticați dur de presa din Italia! Ce note au primit după eșecul cu Reggina
25/10/2021 LA 05:08
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă, singurele puncte forte ale Parmei! Ce au scris jurnaliștii italieni
19/10/2021 LA 05:13