Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma plusează pentru Dennis Man! Italienii au mărit oferta pentru golgheterul din Liga 1

Nicu Savin

Actualizat 12/01/2021 la 15:08 GMT+2

Dennis Man este cel mai curtat fotbalist român la ora actuală, iar italienii de la Parma insistă pentru transferul său, mărind consistent oferta inițială către cei de la FCSB.

Dennis Man, atacantul celor de la FCSB

Credit imagine: Eurosport

Dennis Man are oferte clare de a pleca der la FCSB, dar conducerea clubului bucureștean nu vrea să lase deloc la preț. Fiorentina a fost primul club italian care și-a manifestat interesul pentru român, dar suma cerută de FCSB a fost considerată prea mare, astfel că echipa de pe Artemio Franchi s-a reorientat.
Parma a intrat și ea pe fir și a înaintat și o ofertă către FCSB, dar și aceasta a fost refuzată de conducerea clubului din Berceni. Parmegianii nu au renunțat însă la ideea de a-l lua pe Man chiar în această iarnă și au mărit oferta.
Parmalive.it scrie că italienii sunt dispuși să ofere 12 milioane de € + bonusuri în funcție de performanțele fotbalistului, o sumă care se apropie de cei 15 milioane de € ceruți de FCSB. Probabil că italienii se așteaptă ca oferta să fie acceptată, aceasta fiind oarecum o variantă de mijloc între cerere și ofertă.
Conform sursei citate, oferta presupune un împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare definitivă din partea italienilor, lucru care ar putea fi totuși un impediment în perfectarea transferului, aceasta nefiind o variantă prea agreată de obicei.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Parma a mărit oferta pentru Dennis Man

Soarta lui Man urmează să fie hotărâte în următoarele 2-3 zile, deoarece conducerea bucureștenilor a anunțat că nu va mai purta negocieri cu niciun club după data de 15 ianuarie, când echipa va debuta în returul sezonului regulat din Liga 1.
Probabil că această poziție are și rolul de a forța mâna cluburilor interesate de Man, constrânse astfel să ofere mai mulți bani pe ultima sută de metri în schimbul său.
În urmă cu 3 luni, italienii au cheltuit alte 8,5 milioane de euro pentru transferul unui alt jucător român - Valentin Mihăilă. Fostul atacant al Universității Craiova nu a jucat deloc în startul sezonului din cauza unei pubalgii, dar în ultimele 3 partide din Serie A a intrat pe parcurs, fiind unul dintre remarcații presei italiene.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo