Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid, fără înfrângere în Liga 1 de 7 etape! Giuleștenii au obținut o nouă remiză după ce au fost conduși

Bianca Dumitru

Actualizat 27/11/2021 la 22:32 GMT+2

Rapid și CS Mioveni au remizat în această seară, scor 1-1, într-un meci din a 17-a etapă a Ligii 1, giuleștenii fiind fără înfrângere în campionat de 7 etape.

Rapid - CS Mioveni

Credit imagine: facebook

Prima repriză le-a aparținut celor de la CS Mioveni, care au avut prima ocazie în minutul 11. Atunci mingea respinsă după o centrare a lui Blănaru a fost aproape de a fi șutată de Buziuc, însă Grigore s-a opus loviturii. După doar 5 minute, însă, Buziuc a deschis scorul, înscriind un gol superb după un șut din afara careului, mingea lovind întâi bara, iar apoi intrând în poarta lui Moldovan.
Echipa lui Alexandru Pelici a mai avut două șanse de a marca până la finalul partidei. În minutul 25, Rusu a trimis un șut spre poartă, dar mingea a fost deviată și a ieșit în afara terenului, iar în minutul 37 Oancea a șutat la colțul scurt, fără a-i pune probleme goalkeeper-ului echipei lui Mihai Iosif.
În partea secundă a meciului, Rapidul a avut prima ocazie importantă în minutul 56, când Marzouk a încercat o execuție spectaculoasă din careu, dar mingea a fost prinsă de Moldovan. După doar câteva secunde, Hlistei a restabilit egalitatea, înscriind cu capul după o centrare foarte bună a lui Belu-Iordache.
CS Mioveni a ratat, în minutul 72, șansa de a reveni la conducere. Sanoh a trimis mingea în careu spre Rădescu, însă Albu a intervenit la timp și a întrerupt faza de atac a oaspeților. Ultima ocazie a partidei le-a aparținut tot celor de la Mioveni. Sanoh a scăpat singur cu Moldovan, în minutul 89, dar a preferat să paseze în loc de a șuta, iar Rusu, cel la care a ajuns mingea, nu a putut înscrie. Meciul s-a încheiat, astfel, cu scorul de 1-1.
În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 27 de puncte și a urcat pe locul 4, giuleștenii putând fi însă depășiți de FC Voluntari și FC Botoșani și egalați de Farul în urma meciurilor din această etapă. De cealaltă parte, echipa lui Pelici a ajuns la 17 puncte, fiind pe a 12-a poziție a clasamentului Ligii 1.

Celelalte rezultate ale zilei în Liga 1

Astăzi, în Liga 1, s-au mai disputat alte două partide. În primul meci al zilei, Sepsi Sf. Gheorghe a remizat, scor 0-0, cu Chindia Târgoviște. Covăsnenii lui Cristiano Bergodi au ajuns la 4 meciuri fără înfrângere în campionat, acumulând 18 puncte, cu care ocupă locul 11. Echipa lui Emil Săndoi este pe a 10-a poziție a clasamentului, cu 19 puncte.
Ulterior, în al doilea meci de azi, UTA Arad a fost învinsă, pe teren propriu, de FC Argeș, cu scorul de 0-1. Golul victoriei a fost marcat în minutul 80 de Miguel, după o pasă a lui Latovlevici. Arădenii au ajuns, astfel, la 4 meciuri fără victorie în Liga 1, fiind pe locul 9 în clasament, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, piteștenii ocupă acum locul 6, cu 27 de puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo