Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chindia – CFR 0-1 | Clujenii ajung la 6 victorii consecutive în Liga 1 după o greșeală de arbitraj

Romeo Ene

Publicat 04/12/2021 la 18:03 GMT+2

CFR Cluj a învins-o pe Chindia, scor 1-0, în etapa cu numărul 18 din Liga 1, datorită golului înscris de Bilel Omrani, în minutul 21.

Ciprian Deac și Billel Omrani (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Clujenii au ajuns la 6 victorii la rând în campionat și au acumulat 48 de puncte. Ocupanta locului 2, FCSB, este la 11 puncte de campioana României, însă are un meci mai puțin disputat.
Golul înscris de Omrani a fost contestat de gazde, din cauza faptului că Valentin Costache ar fi preluat balonul cu mâna, iar faza s-a încheiat cu reușita semnată de Omrani.
Trupa lui Dan Petrescu a cerut penalty înainte de a înscrie, la un presupus fault al lui Daniel Popa asupra lui Graovac.
Campioana ultimilor 4 ani din Liga 1 a primit o amendă de 200.000 de euro pentru nerespectarea cerinţei de a nu avea datorii restante.

CFR Cluj merge "ceas" în Liga 1

Chindia a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, în timp ce trupa lui Dan Petrescu are 6 succese la rând și are ca obiectiv câștigarea unui nou titlu.
Speculațiile privind plecarea lui Dan Petrescu la naționala României nu i-au afectat pe jucători, care au rămas concentrați pe tot parcursul duelului cu Chindia.
Partida a început cu presiunea clujenilor, iar Costache a ratat o bună oportunitate de marca cu capul în minutul 15. După golul înscris de Omrani, Chindia a replicat prin Marian Șerban, care a ratat o ocazie bună după o centrare din partea lui Daniel Popa.
Citește și:
Același Costache a avut șansa de a face 2-0 în minutul 29, atunci când Căbuz a degajat greșit, ardelenii au recuperat, iar Deac i-a pasat mijlocașului de 23 de ani, care a încercat să dribleze portarul, însă fără rezultat.
Prima repriză s-a încheiat cu mai multe ocazii din partea clujenilor, însă în actul secund Chindia nu a reușit să egaleze, având mai multe șuturi de la distanță încercate de Dulca sau Neguț. Popadiuc a avut și el un șut frumos, dar portarul Hindrich a fost la post.
S-a terminat 1-0 pentru clujeni, care pun presiune pe FCSB, înaintea meciului cu UTA Arad de duminică seara.
CFR rămâne lider, cu 48 de puncte, în timp ce Chindia este pe 10, cu 19 puncte. Pentru CFR urmează duelul cu Jablonec, din grupele UEFA Conference League, în timp ce trupa lui Emil Săndoi va merge pe terenul lui Dinamo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo