Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu a recunoscut că CFR a câștigat cu noroc contra Farului! Alibec, remarcatul antrenorului

Nicu Savin

Actualizat 16/12/2021 la 23:34 GMT+2

Dan Petrescu a avut un discurs realist după victoria CFR-ului de pe terenul Farului. Antrenorul campioanei a recunoscut că echipa sa a avut parte și de noroc pentru a lua cele 3 puncte, dar per total s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi, remarcând în special prestațiile lui Costache și Alibec.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a suferit în meciul din deplasare cu Farul, dar ardelenii au obținut însă o victorie mare, scor 2-0. CFR a fost o echipă pragmatică și, după ce a scăpat de primirea unui gol în startul meciului, a intrat în avantaj la vestiare grație reușitei lui Costache din minutul 37.
În partea secundă campionii s-au apărat exact, iar Hindrich a făcut minuni în poartă la puținele șanse ale Farului de a egala. Chipciu a dat lovitura în minutul 90 și CFR a obținut astfel a 8-a victorie consecutivă fără gol primit în Liga 1.
La finalul partidei, Dan Petrescu a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci strălucit și a beneficait și de noroc pentru a obține victoria.
"Meciul ăsta a fost cel mai greu. Am întâlnit cel mai puternic adversar. Au început foarte bine, am avut mare noroc la început, apoi am mai echilibrat. În repriza a doua ne-au dominat total, nu am reușit să ieșim din terenul nostru, portarul a avut trei intervenții extraordinare și am dat gol la singura ocazie.Dacă vii aici și nu ai noroc, nu ai nicio șansă. Echipa e foarte obosită, dar cu toate astea, am reușit să scoatem un rezultat mare. Ei știu, Manea și Camora, că trebuie să stea pe linia porții dacă iese portarul, e datoria lor. Sunt surprins pozitiv de această victorie, știam ce pregătește Gică.", a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.
Citește și:

Dan Petrescu, impresionat de Denis Alibec

Chiar dacă s-a arătat mulțumit de atitudinea tuturor jucătorilor, Dan Petrescu a ținut să-l remarce în special pe Denis Alibec: "Sunt foarte mulțumit de Alibec. Dacă juca așa, sigur ar fi fost bun și la națională, a jucat pentru echipă. A avut o atitudine de campion."
În urma rezultatului de la Ovidiu, diferența dintre CFR și FCSB a crescut din nou la 8 puncte în favoarea campioanei. De partea cealaltă, Farul rămâne pe locul 7, la două puncte dinstanță de Rapid și Universitatea Craiova, ultimele două formații clasate pe loc de play-off.
În ultima rundă programată în 2021, CFR va juca acasă cu FC Argeș, iar Farul se va deplasa pe terenul lui Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo