Dinamo a obținut o victorie categorică împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, iar starea de spirit la gruparea din Ștefan cel Mare este mai bună. Chiar dacă rezultatul nu este deloc elocvent pentru dinamoviști, medieșenii aliniind o formație plină de juniori, succesul de aseară oferă încredere echipei lui Stoican, dar și conducătorilor.
Iuliu Mureșan, cel care a vrut să păsăseacă formația după rezultatele slabe din acest început de an, speră că această victorie este un nou început pentru Dinamo.
"Mă bucur că am câștigat și că în ultimele două partide nu am avut gol pentru că am avut ce mai găurită apărare din Liga 1. Este un pas foarte mare înainte. Se vede o schimbare în bine la echipă, sper să continuăm pe aceeași linie și să contăm mai mult în toate partidele și să nu mai luăm gol. De aici pornește o reconstrucție și lupta grea care ne așteaptă pentru a ne atinge obiectivul.", a spus Mureșan, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
IERI LA 15:53
Citește și:

Iuliu Mureșan a recunoscut că a vrut să plece de la Dinamo

Vorbind despre dorința sa de a pleca de la Dinamo, Mureșan a confirmat că a avut de gând să facă acest lucru, dar nu pentru că nu mai avea nicio speranță de a redresa lucrurile, ci pentru a crea un șoc la echipă. Șeful din Șetfan cel Mare a menționat că a fost întors din drum la insistențele lui Răzvan Zăvăleanu, dar și a jucătorilor și suporterilor.
"Am avut gândul de a renunța de mai multe ori și cel care m-a oprit a fost Răzvan Zăvăleanu, dar și suporterii și jucătorii. Eu am fost mereu un altfel de conducător, foarte apropiat, prieten cu jucătorii. Am reușit cu greu să schimbăm starea de spirit și lucrurile care erau rele în vestiar și în afara lui.
În sfârșit suntem o echipă cu coeziune foarte mare între jucători, antrenori și conducere și sper să se vadă acest lucru. Într-un weekend am plecat și am spus că nu mai vin, dar Răzvan Zăvăleanu m-a convins să revin. Eu nu sunt genul care să cedez, dar am zis că poate creez un șoc la echipă. Știam că le trebuie un șoc.
Starea de spirit care era când am venit ne-a costat în acest campionat și am putut să schimb acest lucru făcând foarte multe schimbări în lot. Nu am găsit altă soluție mai bună, deși nu am respectat niște principii. Este în dauna omogenității, dar este în folosul coeziunii dintre jucători. Atmosfera s-a schimbat, suntem uniți.
După meciul cu Universitatea Craiova am vrut să plec, dar nu din cauza rezultatului. Când am venit la Dinamo, am început să plătim. Suntem printre puținele echipe cu salariile la zi. Ne lipsea acea scânteie care să ne permită să facem puncte.", a adăugat Mureșan.
Pentru Dinamo urmează derby-ul cu Rapid, care se va disputa pe Arena Națională, pe 26 februarie.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02