Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laurențiu Reghecampf, enervat la culme după Voluntari – CS U Craiova 1-1: "Sunt luat de prost!"

Irina Aldea

Publicat 11/12/2021 la 20:48 GMT+2

CSU Craiova a remizat în deplasare cu FC Voluntari, scor 1-1, golul egalizator al echipei lui Laurențiu Reghecampf fiind marcat în minutul 90. Tehnicianul oltenilor a luat foc la finalul partidei și a acuzat arbitrajul.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: Eurosport

CS U Craiova nu mai cunoscuse gustul unui succes în campionat din data de 30 octombrie (5-2 cu Mioveni), astfel că în meciul de la Voluntari cele 3 puncte erau obligatorii. Forma bună a ilfovenilor a fost însă demonstrată încă o dată și după o primă repriză fără goluri, Ricardinho a deschis scorul pentru gazde în minutul 52, în urma unui corner.
Elevii lui Ciobotariu putea închide meciul în minutul 77, dar Nemec a tratat cu lejeritate o fază foarte bună și a tras mult peste. Neglijența i-a costat două puncte pe cei de la Voluntari, deoarece Ionuț Vînă a egalat în minutul 90, cu un șut din interiorul careului după o pasă a lui Vătăjelu.

Laurențiu Reghecampf a răbufnit la finalul meciului FC Voluntari - CS U Craiova 1-1

Remiza nu ajută neapărat niciuna dintre echipe, dar ținând cont de evoluția scorului, oltenii se pot declara mulțumiți că nu au plecat cu mâna goală din această deplasare dificilă. Totuși, echipa lui Reghecampf a ajuns la 5 meciuri consecutive fără succes în Liga 1, iar calificarea în play-off nu este nici pe departe asigurată.
Tehnicianul oaspeților, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, că nu îi place "să fie luat de prost", el afirmând că arbitrii au greşit împotriva echipei sale la meciul cu FC Voluntari, scor 1-1: "Eu sunt un om care nu vorbeşte, nu comentează, dar nu îmi place sunt luat de prost. Se întâmplă lucruri pe care arbitrii se pare că nu le văd. Noi pierdem puncte, dar echipa joacă fără cinci-şase jucători de bază, trebuie să-i felicit, au jucat foarte bine.
Prestaţia arbitrilor şi-a pus amprenta. Întreb fără să jignesc, sunt oameni care trebuie să se uite mai bine când iau anumite decizii. Nu a fost un meci uşor, FC Voluntari este o echipă motivată şi bine organizată, iar pe noi nu ne-a ajutat nici terenul. Sunt vinovat şi eu şi jucătorii pentru aceste rezultate slabe", a declarat Reghecampf la finalul partidei de la Voluntari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo