8 jucători și-au reziliat contractele cu Gaz Metan, cu condiția ca în termen de 5 zile să facă dovada că au semnat o altă echipă. În cazul în care nu își găsesc echipă, au posibilitatea de a reveni la Mediaș.
Cei 8 jucători sunt Vlad Morar, Răzvan Horj, Răzvan Trif, Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura, Octavian Vâlceanu, Mihai Lixandru și Ioan Filip. Aceștia au renunțat la toate drepturile financiare pe care le mai aveau de primit din partea clubului la data de 14 februarie.
Gaz Metan a fost depunctată deja din cauza datoriilor, iar echipa se află în pragul colapsului. Mai mult decât atât, în contextul în care va pierde aproape toți jucătorii, Gaz Metan va fi nevoită să abordeze partea a doua a sezonului cu juniorii.
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
ACUM O ORĂ

Eric suferă pentru Gaz Metan: ''Nu o să vă iert niciodată''

Eric De Oliveira (36 de ani), fost jucător al lui Gaz Metan Mediaș și cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, deplânge situația în care se află fosta sa echipă. Acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care precizează că nu-i va ierta niciodată pe oamenii care au contribuit la situația în care se află Gaz Metan.
"Nu este nimeni, cum ești, Gazu, Gazu. Dumnezeu să ierte toţi oamenii ce ne-au distrus, pentru că eu nu o să vă iert niciodată'', a fost mesajul dur transmis de Eric, pe pagina sa de Facebook.
CITEȘTE ȘI:
36 de goluri şi 31 de assisturi a reușit Eric pentru Gaz Metan în 147 de partide jucate, fiind cel mai bun marcator străin din Liga 1. El a jucat în patru rânduri pentru medieșeni, prima dată în perioada 2007-2011, iar ulterior câte un sezon, între 2012-2013 și 2016-2017. E evoluat pentru medieșeni inclusiv la începutul anului trecut.
Situația este foarte grea la Gaz Metan. Jucătorii și staff-ul tehnic au primit un singur salariu în ultimele luni, iar echipa se află în zona locurilor retrogradabile.
Mai mult decât atât, formația medieșeană riscă să fie depunctată din nou dacă nu achită până pe 23 februarie restanțele reclamate la comisii de Mihai Teja, fostul principal, și de secundul Eusebiu Tudor și analistul video Mircea Diaconescu.
Trupa lui Poenaru are datorii de peste 3 milioane de euro și e greu de crezut că va obține finanțare pentru a obține licența de Liga 1. Termenul-limită este finalul lunii aprilie, dar până atunci medieșenii riscă să intre în colaps.
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
CFR ar putea pierde un titular de drept în această vară: "Chiar îmi doresc să plec"
ACUM 3 ORE