Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu a anunțat care este primul fotbalist care va pleca în iarnă, de la Rapid

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/11/2022 la 21:49 GMT+2

Tehnicianul celor de la Rapid, Adi Mutu, a anunțat care este primul fotbalistul de care formația sa se va despărți în pauza competițională din iarnă.

Adrian Mutu, într-o partidă de la Euro U21

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
În SuperLiga este pauză competițională odată cu începerea Campionatului Mondial din Qatar, dar, chiar și așa, formațiile din întrecerea internă își continuă pregătirea pentru ultimele etape care vor avea loc în anul 2022.
Perioada de mercato din iarnă va aduce mai multe mutări interesante în Liga 1. Adi Mutu, antrenorul celor de la Rapid, a anunțat în cursul zilei de marți că echipa sa se va despărți la finalul acestui an de Alexandru Mățan, fotbalist de 23 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Alexandru Mățan, primul jucător care pleacă în iarnă de la Rapid

Adi Mutu a anunțat că echipa sa a hotărât să nu îi activeze clauza de transfer definitiv lui Alexandru Mățan, așa că acesta se va întoarce la Columbus Crew, în MLS, formație de care aparține și de la care fusese împrumutat la clubul giuleștean.
"Mățan nu s-a accidentat. El a fost accidentat, călcat și i s-a rupt metatarsul. Nimeni nu a văzut. Nu va mai rămâne la noi, se va întoarce (n.r - la Columbus Crew)", a declarat Adrian Mutu, la DigiSport.
În perioada în care a evoluat la Rapid, Mățan a îmbrăcat tricoul vișiniu de șase ori, bifând doar două meciuri din postura de titular. Ultimul meci în care a prins minute pentru formația lui Mutu s-a consemnat pe 10 septembrie, într-o partidă cu FCU Craiova, din care a ieșit accidentat.
Cotat de Transfermarkt la 1,3 milioane de euro, Mățan va reveni începând cu anul viitor în MLS, la Columbus Crew, formație de care aparține din martie 2021, atunci când a fost cumpărat de la Viitorul, trupa lui Gică Hagi.

RAPID VA PARTICIPA ÎNTR-UN TURNEU AMICAL CU BORUSSIA DORTMUND ȘI FIORENTINA LA BUCUREȘTI!

Rapid va juca în luna decembrie un turneu amical pe Arena Națională. La București vor veni Borussia Dortmund și Fiorentina, fosta echipă a antrenorului giuleștenilor, Adrian Mutu.
În tricoul Fiorentinei, Mutu a înscris 69 de goluri în 143 de partide oficiale.
Cele două amicale nu vor fi primele pentru Rapid în această perioadă. Echipa lui Adrian Mutu a disputat pe 20 noiembrie o partidă amicală cu FC Brașov, partidă câștigată cu 1-0 de Rapid. Unicul marcator al partidei de la Brașov a fost Andrei Ciobanu.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo