Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Claudiu Keșeru a fost exclus din lotul celor de la UTA! "Nimeni nu trebuie să încalce regulamentul"

Romeo Ene

Publicat 29/08/2022 la 18:54 GMT+3

Claudiu Keșeru a semnat cu UTA Arad în această vară, însă randamentul vârfului de 35 de ani a fost scăzut, după experiența nereușită de la FCSB.

Claudiu Keșeru la UTA, sursa: facebook Claudiu Keșeru

Credit imagine: facebook

Deși arădenii așteptau de la Keșeru goluri multe, ținând cont de cariera pe care a avut-o atacantul, acesta nu a impresionat, în ciuda așteptărilor ridicate.
Titularizat de Ilie Poenaru la începutul acestui sezon, Keșeru a pierdut primul 11 în ultimele meciuri, iar acum a fost chiar exclus din lotul arădenilor pentru meciul din deplasare cu Mioveni.
Motivul excluderii din lot al jucătorului cu cel mai mare salariu de la UTA este reprezentat de o petrecere la care acesta ar fi participat în urmă cu două zile.
"Claudiu Keșeru reprezintă ceva pentru acest club, este o investiție, a fost adus pentru a face performanță. Am grăbit, dar și datorită lui, trimiterea în primul unsprezece încă de la primul meci. I-am spus, însă, că nu are cum să fie la un nivel foarte bun, după care și-a dat și el seama de acest lucru. În meciurile în care nu a evoluat, am încercat să îl punem pe picioare din punct de vedere fizic, dar și să-i dăm timp să se integreze principiilor mele de joc.
Din acest moment, când eu consider, el va intra și va trebui să-și demonstreze valoarea și experiența. A venit aici să ajute echipa, să facă performanță. Asta e tot ce vreau și-mi doresc de la el. I-am oferit această perioadă de adaptare, acum va trebui să intre și să facă diferența. De asta e și la UTA", a declarat Ilie Poenaru, conform aradon.ro.
CITEȘTE ȘI:

Keșeru, amendat și exclus din lot

Experiența lui Keșeru nu l-a scăpat de anumite sancțiuni disciplinare, după petrecerea la care a participat sâmbătă seara: "La mine primează disciplina și respectul, iar fiecare trebuie să răspundă pozitiv la ceea ce cer eu. Avem un Regulament, nimeni nu trebuie să-l încalce. Keșeru nu l-a respectat, așa că va plăti o amendă, care e stipulată în acel Regulament. Mai mult, a fost exclus din lot pentru partida de la Mioveni", a adăugat antrenorul arădenilor, conform aceleiași surse.
De altfel, Claudiu Keșeru nu a fost în lotul celor de la UTA nici în victoria cu U Craiova 1948, scor 2-1, de pe teren propriu. După primele 7 etape, UTA se află pe locul 8 în Liga 1, cu 10 puncte, urmând să se deplaseze la Mioveni. Nu a reușit să înscrie niciun gol de la venirea la echipa arădeană.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo