Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, transfer urgent înainte de play-off-ul Conference League. Cine va fi noul jucător al lui Dică

Andrei Nicolae

Actualizat 15/08/2022 la 12:43 GMT+3

FCSB va disputa joi partida tur a play-off-ului Conference League în fața celor de la Viking, iar roș-albaștrii vor semna cu un atacant, pentru a-și întări lotul.

FCSB

Credit imagine: facebook

Pavol Safranko va fi noul jucător al bucureștenilor, după ce și-a reziliat contractul cu Mamelodi Sundowns, un club din Africa de Sud. Slovacul va deveni liber de contract și va putea semna cu gruparea din Superligă, după un an petrecut în Africa de Sud, potrivit GSP.
Vicecampionii și-au dorit să îl aducă pe Safranko înaintea partidelor cu Viking Stavanger, echipă pe care o vor întâlni în play-off-ul Conference League. Roș-albaștrii vor să semneze cât mai repede cu jucătorul de 27 de ani, pentru a-l putea legitima la UEFA pentru dubla cu norvegienii. FCSB speră că îl poate folosi pe slovac în manșa a doua a play-off-ului, pe 25 august.
Citește și:

Safranko va reveni în România

Safranko a avut un sezon bun în Africa de Sud, unde a marcat nouă goluri în 28 partide pentru gruparea Mamelodi Sundowns. Fotbalistul slovac este obișnuit cu mediul din România, deoarece a evoluat timp de două sezoane pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.
Atacantul a adunat 73 de partide în tricoul covăsnenilor, perioadă în care a marcat 17 goluri și a oferit zece pase decisive. Slovacul a mai trecut și la echipe precum Tatran Presov, Dundee United, Aalborg sau Dunajska Streda.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo