Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 04/12/2022 la 16:27 GMT+2

Farul a reușit scorul campionatului în etapa a 19-a din SuperLiga, pe teren propriu, cu FC Botoșani. Elevii lui Hagi s-au impus cu un categoric 8-0 și își consolidează poziția de lider în clasament. Dobrogenii au dictat legea pe teren și i-au executat pe moldoveni din toate pozițiile. Hagi s-a declarat încântat de evoluția elevilor săi și a dezvăluit ce anume le-a spus în vestiar acestora.

Gică Hagi

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Farul a făcut scorul campionatului în partida cu FC Botoșani, câștigând la o diferență de nu mai puțin de 8 goluri. Denis Alibec a izbutit un hattrick, Vlad Morar o dublă, iar moldovenii au jucat cu om în minus vreme de o oră, după eliminarea lui Alin Șeroni, din minutul 30.
În urma acestui succes, trupa antrenată de Gică Hagi își consolidează prima poziție, cu 44 de puncte, rămânând în continuare cu o singură înfrângere stagională, suferită în deplasarea de la Severin, cu Universitatea Craiova, scor 3-4.
La finalul jocului de la malul mării, Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, explicând și ce anume le-a spus acestora în vestiar.
CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi, entuziasmat după ce a reușit scorul campionatului

Tehnicianul dobrogenilor a explicat la finalul partidei cu FC Botoșani, la zona de flash-interviu, care a fost cheia succesului contra trupei moldave și ce le-a spus elevilor săi după ce a analizat adversarul. În plus, Hagi a precizat că va efectua câteva schimbări la meciul de Cupă, de la mijlocul săptămânii viitoare, într-o partidă în care își dorește să se impună în fața campioanei CFR Cluj.
"Da, cred că am început bine, chiar dacă au fost anumite momente în care am făcut greșeli. Am încercat să marcăm, să câștigăm. Felicitări echipei, tuturor jucătorilor care au fost pe teren. Golurile ne plac, muncim să marcăm, cu cât dăm mai mult e normal că riști și poți încasa. Trebuie să ai echilibru, să faci ambele faze.
Știam că meciurile cu ei se joacă pe tranziție și cine triumfă aici va reuși să câștige. Un jucător care are calitate iese în evidență, știm ce poate Denis. A fost și echipa în spatele lui. La vară de unde știe că nu rămâne? Poate îi ofer ceva mai bun ca oricine.
El știe ce e mai bine pentru el. Fiecare muncește să facă performanță și bani. Sută la sută vor fi schimbări la meciul de Cupa României. Rulăm tot lotul pe care îl avem, o să aducem și de la echipa a doua.
O să încercăm să-i batem pe CFR. Asta le-am zis jucătorilor, așa am început ședința de pregătire înainte de meci. În fotbal nu poți să trăiești cu ce ai făcut în spate ci să te gândești la ce ai în față. Eram liniștit înainte de meci, pentru că m-am agitat până acum. Îmi place să-i împing și să le ridic nivelul.
Ca și frați, colegi, prieteni, e normal (n.r. să fie un duel special cu Dan Petrescu). Între noi mereu a existat mereu concursul acesta. Ne-a dat afară Nea Puiu și de la antrenament din cauza asta. Și eu, și el, ne dorim să câștigăm, asta e mentalitea noastră", a declarat Gică Hagi, la DigiSport.
Următoarea partidă a celor de la Farul este programată miercuri, de la ora 20:00, în Cupa României, cu CFR Cluj. În SuperLiga, pentru Farul urmează meciul din deplasare, cu Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 19:00.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo