Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Giedrius Arlauskis se întoarce în România! Cu ce club din Liga 1 poartă discuții

Romeo Ene

Publicat 01/09/2022 la 20:53 GMT+3

Giedrius Arlauskis, fostul portar al CFR-ului este gata de revenirea în Liga 1. Lituanianul se află în negocieri cu CS Universitatea Craiova.

Giedrius Arlauskis

Credit imagine: facebook

Conform GSP, portarul se află la Craiova pentru a stabili ultimele chestiuni din contract, ulterior urmând să semneze cu trupa lui Mirel Rădoi.
Arlauskis a câștigat campionatul în România de 7 ori, dintre care 5 cu CFR Cluj și câte unul cu Unirea Urziceni și FCSB. De altfel, ultima echipă pentru care a evoluat portarul este chiar CFR Cluj, de care s-a despărțit în urmă cu un an.
Nu și-a mai găsit vreo echipă de atunci, iar acum este gata de revenirea în România. Un aspect important pentru care jucătorul de 34 de ani ar putea accepta să semneze cu Craiova este Marian Copilu, fiind în prezent managerul sportiv al oltenilor.
Cei doi au avut o relație foarte bună la CFR Cluj, Arlauskis declarând în mai multe rânduri faptul că prezența lui a contat atunci când a decis să revină la CFR Cluj. Trupa lui Mirel Rădoi și-a pierdut titularul din poartă în această vară.
CITEȘTE ȘI:

Concurență cu David Lazar

Mirko Pigliacelli a fost transferat de Palermo, iar portarul titular a devenit David Lazar, cel care a avut evoluții apreciate până în momentul de față. Totuși, venirea lui Arlauskis i-ar putea complica situația din nou, în cazul în care Rădoi va decide să se bazeze pe serviciile lituanianului.
Arlauskis este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 600.000 de euro. Este unul dintre cei mai apreciați jucători străini care au trecut prin România. În cazul în care va semna cu Universitatea Craiova, s-ar putea lupta la primele locuri cu fostele sale echipe, CFR Cluj și FCSB.
Trupa lui Mirel Rădoi este pe locul 7 în Liga 1, cu 11 puncte după 6 meciuri jucate. Oltenii au fost eliminați de Hapoel Beer-Sheva în play-off-ul Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo