Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0 | Gafa lui Mitrea îi aduce victoria Sibiului, care e pe loc de play-off

Romeo Ene

Publicat 01/09/2022 la 23:06 GMT+3

Hermannstadt continuă să facă o figură frumoasă în Liga 1. Trupa lui Măldărășanu a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0, după golul marcat de Daniel Paraschiv.

Hermannstadt - Universitatea Craiova, sursa: Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Partida de la Mediaș a început cu oaspeții în atac, iar Crețu și Bancu au ratat primele ocazii pentru trupa lui Mirel Rădoi în primele 10 minute ale meciului.
Hermannstadt și-a creat prima oportunitate în minutul 20, însă șutul lui Paraschiv s-a dus pe lângă poarta apărată de Lazar. Săracă în ocazii, prima repriză s-a terminat nedecis, scor 0-0, ambele echipe neavând vreun șut pe poartă.
Imediat după startul reprizei secunde, Hermannstadt a înscris prin Paraschiv, însă golul a fost anulat din cauza unei poziții suspecte de offside. În minutul 50, Bogdan Mitrea, fundașul transferat la dorința lui Mirel Rădoi, a comis o gafă în apărarea Craiovei.
Apărătorul i-a trimis o pasă direct jucătorului de la Sibiu, Mino Sota, care l-a servit pe Daniel Paraschiv, iar atacantul a deschis scorul pentru gazde. Oroian putea dubla avantajul echipei sale în minutul 67, însă Lazar a fost la post.
E important de remarcat faptul că Lazar ar putea fi înlocuit în poarta oltenilor de Giedrius Arlauskis, care negociază în această seară cu oficialii Universității. Ivan putea aduce egalarea pentru craioveni în minutul 76, după o pasă din partea lui Dan Nistor, însă Vlad Muțiu a reținut în doi timp.
CITEȘTE ȘI:

Hermannstadt, una dintre revelațiile acestui sezon

Markovic a trimis cu umărul spre poarta sibienilor, dar portarul a reușit să respingă balonul de sub bara transversală. S-a terminat 1-0 pentru Hermannstadt, care acumulează 13 puncte după 7 etape și urcă pe locul 4, loc de play-off.
Deși nou-promovata a avut mari probleme financiare până în acest moment, portarul Iliev fiind primul jucător care a plecat, pe plan sportiv trupa lui Măldărășanu se descurcă excelent în Liga 1, neavând nicio înfrângere în acest sezon până acum. Pentru sibieni urmează deplasarea cu FC Argeș.
De cealaltă parte, trupa lui Mirel Rădoi are un început slab de sezon. Se află pe locul 8, cu 11 puncte și a fost eliminată din play-off-ul Conference League de Hapoel Beer-Sheva. Pentru olteni urmează meciul cu Farul Constanța, liderul Ligii 1, de pe teren propriu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo