Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică a comentat numirea lui Leo Strizu la FCSB! Ce spune despre indicațiile date în timpul meciurilor

Alex Masgras

Publicat 30/11/2022 la 09:35 GMT+2

Nicolae Dică a comentat aducerea lui Leonard Strizu la FCSB. Strizu va fi în acte antrenorul principal al roș-albaștrilor, deoarece Mihai Pintilii deține licența B.

Nicolae Dică

Credit imagine: Getty Images

Leonard Strizu este noul antrenor principal al celor de la FCSB. Echipa roș-albastră a apelat la serviciile lui Strizu, deoarece acesta deține licența PRO și poate fi trecut pe foaie ca principal. De asemenea, Mihai Pintilii, cel care are momentan doar licența B, nu mai are voie să dea indicații în timpul partidelor.
Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului, a comentat numirea lui Strizu. Dică îl cunoaște pe Strizu încă de pe vremea în care acesta antrena echipa a doua. Dică este de părere că, în ciuda numirii noului antrenor, în timpul partidelor celor de la FCSB nu va sta nimeni în picioare:
"Strizu era antrenor la echipa a doua, aveam discuţii mereu. La două-trei zile venea şi stăteam de vorbă la birou, în funcţie de ce jucatori îi dădeam. Are licenţa PRO, e la îndemână. Asta cred că a contat foarte mult.
Nu l-am văzut să bată jucători, nu am asistat la meciuri, nu am fost niciodată la echipa a doua şi chiar nu pot să mă pronunţ.
Nu ştiu ce discuţii au avut ei acolo. Eu cred că nu va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor. Dacă asta este situaţia în momentul ăsta... jucătorii ştiu că Pintilii nu poate să dea indicaţii şi că Strizu transmite.
Acum, depinde, cum se va adresa jucătorilor, ce le transmite. Nu aţi văzut cât de important e şi un translator la o echipă?", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.
Citește și:

Cine este Leo Strizu, noul antrenor principal de la FCSB

Leo Strizu s-a născut în 1967 și a debutat în fotbal la vârsta de 18 ani, evoluând pentru prima oară la Rapid. Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia și Sakaryaspor sunt celelalte echipe din cariera fostului atacant, care a marcat peste 60 de goluri de-a lungul carierei.
Ca antrenor, Strizu are doar două echipe în CV, însă s-a scris despre el că este un apropiat al conducerii de la FCSB. Ultima dată la Unirea Constanța (echipa satelit a vicecampioanei României), acesta a mai pregătit-o pe FCSB II în perioada 2008-2010, dar nu a obținut rezultate notabile pe banca niciuneia dintre acestea.
FCSB va mai disputa 6 partide până la finalul acestui an, restanța cu FC Botoșani fiind prima de pe listă. Meciul se joacă pe 1 decembrie, de la ora 19:00.
Ultima partidă din acest an a celor de la FCSB va fi tot în compania lui FC Botoșani, pe 19 decembrie. Lista cu partidele rămase de disputat în 2022 de către roș-albaștri:
  • FC Botoșani – FCSB (1 decembrie)
  • CS Mioveni - FCSB (5 decembrie)
  • FC Botoșani - FCSB 20:00 (8 decembrie, în Cupa României)
  • Chindia - FCSB (11 decembrie)
  • FCSB - CFR Cluj (15 decembrie)
  • FCSB - FC Botoșani (19 decembrie)
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo