Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid nu va juca în Giulești toate meciurile din play-off-ul SuperLigii! Ce plan are conducerea

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/02/2023 la 12:25 GMT+2

Rapid are parte de un sezon bun în întrecerea internă, iar după 24 de etape de la startul actualei ediții, trupa lui Adi Mutu este pe locul 3, la șase lungimi în spatele liderului Farul. Bucureștenii sunt foarte aproape de play-off, după ce în primul an de la promovare l-au ratat in extremis, iar conducerea are un nou plan pentru următoarele meciuri.

Rapid București

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Cu șase etape înainte de finalul sezonului regulat, calculele în fruntea SuperLigii sunt interesante, însă primele formații par aproape sigure de participarea în play-off. Rapid este pe trei după 24 de meciuri, la șase puncte în spatele liderului Farul și la 15 în fața celor de la FC Botoșani, locul 7, prima poziție care merge în play-out.
Bucureștenii simt că nu mai pot rata sextetul fruntaș și anul acesta, după ce sezonul precedent au pierdut la limită poziția a șasea, așa că oamenii din conducere au început să își facă planul pentru următoarea perioadă.
Rapid este una dintre puținele echipe din întrecerea internă care beneficiază de aportul uriaș al fanilor pentru a obține rezultate foarte bune. Statisticile arată la perfecțiune acest lucru: ultima înfrângere în Giulești datează din 9 mai 2022, așa că rapidiștii par invincibili în fața propriilor suporteri.
Conducerea intenționează însă ca meciurile din play-off să nu se joace toate pe arena de la Podul Grant. Mai exact, acționarul Victor Angelescu se gândește ca echipa sa să evolueze și pe Arena Națională în play-off.
CITEȘTE ȘI:

Rapid, între Giulești și Arena Națională în play-off

Din considerente financiare, oficialii rapidiști iau în considerare ca meciul dintre Rapid și FCSB din play-off, cu vișiniii din postura de echipă gazdă, să aibă loc pe Arena Națională, stadion cu o capacitate mult mai mare față de arena din Giulești, care în mod cert ar fi neîncăpătoare pentru toată suflarea rapidistă.
"În play-off vom juca pe Giulești. Doar meciul cu FCSB s-ar putea să-l disputăm pe Arena Națională. Ne așteptăm la o cerere foarte mare de bilete. Dar vom analiza, vom decide la acel moment", a explicat acționarul clubului, Victor Angelescu, pentru sport.ro.
Până acum, în cele două meciuri cu Rapid gazdă, în fața celor de la FCSB, giuleștenii au câștigat de fiecare dată: prima dată chiar pe Arena Națională, scor 1-0, și mai apoi 2-0 la startul actualei ediții de campionat, pe stadionul din Regie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo