Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj! Anunțul oficial făcut de club

Bianca Dumitru

Publicat 24/01/2024 la 14:55 GMT+2

CFR Cluj a anunțat în această după-amiază că Adrian Mutu este noul antrenor al echipei. Tehnicianul, care i-a luat locul lui Andrea Mandorlini, a semnat un contract valabil un an și jumătate.

Adrian Mutu

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a pierdut în weekend duelul din deplasare cu FC Botoșani, scor 1-0, iar rezultatul i-a pus capăt mandatului lui Andrea Mandorlini pe banca fostei campioane a României.
Despărțirea de italian a fost anunțată azi, iar la câteva ore distanță, oficialii clujenilor l-au prezentat pe noul antrenor al echipei, Adrian Mutu. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a semnat un contract valabil un an și jumătate, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
"Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu! Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România!
Începând de astăzi, Gruia va deveni 'acasă' pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre! Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!
Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!", se arată în mesajul postat de oficialii clubului, pe rețelele de socializare.
Citește și:

MUTU, OBIECTIV ÎNDRĂZNEȚ LA CFR CLUJ

Conform celor de la Fanatik, noul tehnician din Gruia și staff-ul său vor câștiga lunar 35.000 de euro la CFR. Obiectivul lui Mutu va fi acela de a se clasa pe unul dintre primele două locuri în SuperLigă și de a se califica în grupele Europa League în sezonul următor.
Potrivit sursei citate, fostul antrenor de la Rapid și Neftchi Baku a mers la Cluj-Napoca de la începutul acestei săptămâni și s-a ocupat de programul echipei din zilele precedente duelului cu FC Voluntari.
Partida, contând pentru a 23-a etapă a campionatului României, este programată luni, în Gruia, de la ora 20:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo