Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Șucu face tot posibilul să mute Rapid - FCSB pe Arena Națională! Demersul făcut de finanțator

Dani Morar

Actualizat 01/03/2024 la 12:55 GMT+2

Derby-ul dintre Rapid și FCSB va închide sezonul regulat în ceea ce privește lupta la vârf în SuperLiga României. Deși vișiniii anunțaseră pe pagina de Facebook a echipei că meciul se va juca pe Giulești, se pare că Șucu s-a răzgândit, iar partida are șanse mari să se dispute pe Arena Națională.

FCSB - Rapid

Credit imagine: facebook

Rapid și FCSB sunt echipele care se bat la titlu în acest sezon. Giuleștenii au câștigat cu 4-1 în fața celor de la UTA Arad, în timp ce FCSB a întors scorul cu Voluntari, pe care a învins-o cu 2-1, în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii.
Avantajul de 10 puncte al roș-albaștrilor s-a păstrat și cu 2 etape înainte de final și ar putea crește înaintea duelului direct. FCSB primește vizita Petrolului, în timp ce Rapid se deplasează la Craiova, acolo unde o așteaptă un duel greu cu Universitatea.
Deși inițial au anunțat că derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat va avea loc pe Giulești, oficialii vișiniilor par să se fi răzgândit. Digi Sport anunță că Rapid a făcut cerere la LPF în timp util pentru a muta meciul pe Arena Națională, după ce Dan Șucu a spus că există o cerere uriașă de bilete.
Cei de la Rapid au vrut o înețelegere de reciprocitate cu rivala, dorind să le ofere o întreagă peluză suporterilor adverși, urmând ca aceștia să facă la fel la duelul din play-off. Până în acest moment nu s-a ajuns la un consens.

Dan Șucu face tot posibilul ca Rapid – FCSB să se joace pe Arena Națională

Dan Șucu este conștient că partida cu FCSB reprezintă o rețetă financiară bună datorită cererii mari de bilete, astfel că face tot posibilul să mute duelul pe Arena Națională, acolo unde ar intra de 4 ori mai mulți suporteri.
"Am avut o ședință chiar acum cu toți colegii mei și am hotărât clar să facem tot ceea ce este omenește posibil să jucăm meciul pe Arena Națională. Sunt doar piedici birocratice, dar sunt convins că vom reuși să le depășim și sper ca până diseară să închidem tot, iar marele meci cu FCSB să se joace pe Arena Națională.
Așteptăm din cererile care sunt în jur de 40.000 de suporteri giuleșteni. Sunt convins că stadionul va fi arhiplin și așteptăm toată suflarea rapidistă să vină să ne încurajeze.
Noi vrem să plece civilizația din partea noastră și să nu mai pățim ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo, când într-un dispreț total galeria noastră a fost pusă unde a fost pusă și nu a putut să își încurajeze echipa. Îi anunțăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, așa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza.
... Și încă o dată o spun. Noi venim și întindem mâna și le spunem celor de la FCSB că respectul trebuie să fie reciproc.
În ceea ce ne privește, noi vrem să promovăm civilizația și au o întreagă peluză ca să vină și suporterii lor să își încurajeze echipa. Hai, Rapidul! Sperăm într-o mare victorie împotriva FCSB-ului", a declarat Șucu, pentru Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo