Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi vrea să-l transfere definitiv pe Louis Munteanu! De ce depinde mutarea

Bianca Dumitru

Publicat 14/10/2023 la 21:20 GMT+3

Farul Constanța a avut un început de sezon oscilant în SuperLigă, înregistrând 6 victorii și 5 înfrângeri în primele 11 etape ale campionatului. Gică Hagi a vorbit despre Louis Munteanu, fotbalist pe care și-ar dori să-l transfere definitiv, anunțând cum va fi posibil acest lucru.

Louis Munteanu (Farul Constanța)

Credit imagine: Getty Images

Farul Constanța a avut un start oscilant de sezon în campionatul României. Echipa lui Gică Hagi a înregistrat, în primele 11 etape ale SuperLigii, 6 victorii și 5 înfrângeri.
În această săptămână, antrenorul campioanei României a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Louis Munteanu, atacant pe care constănțenii l-au împrumutat pentru al doilea sezon consecutiv de la Fiorentina.
Gică Hagi l-a lăudat pe fotbalistul de 21 de ani, evidențiindu-i calitățile, dar a spus că transferul acestuia nu va putea fi posibil în cazul în care nu vor veni investitori noi la Farul.
"Dacă vin acționarii, da (n.r. îl transferă definitiv). E simplu la Louis Munteanu. El este unul dintre cei mai buni atacanți din România. La o vârstă foarte mică, atunci când a fost convocat la loturile naționale, a marcat goluri.
Cred că e golgheter la orice lot la care a fost. Are cele mai multe goluri față de toți atacanții care au fost la loturile naționale. E unul dintre atacanții noștri care demonstrează că e valoros.
Cât de valoros e și cât de mare e? Întotdeauna e loc de mai bine. E la început, are 21 de ani, dar e un vârf complet. Este un atacant complet, face parte din loturile noastre foarte bune", a declarat Gică Hagi, potrivit Fanatik.
Citește și:

GICĂ HAGI A DEZVĂLUIT BUGETUL PE CARE ÎL ARE FARUL ÎN ACEST SEZON

În această săptămână, Gică Hagi a dezvăluit și care este bugetul pe care îl are echipa sa la dispoziție în actuala stagiune. Antrenorul constănțenilor a spus că oficialii clubului fac tot posibilul pentru a crește veniturile, în caz contrar Farul neavând șanse să se bată cu rivalele din SuperLigă.
"Nu suntem cei mai buni din România pentru că bugetul nu este. La conducători, avem conducători foarte buni, avem președinte, avem vicepreședinte, toți sunt foști fotbaliști.
Încercăm să facem față, vom vedea, încercăm ușor-ușor să mărim aceste venituri ale clubului, să fie bine pentru club, să ne putem bate de la egal la egal cu orice club din România, dacă putem, dacă nu...
Bugetul este la fel ca în anii precedenți, noi nu putem să schimbăm. Noi o luăm în fiecare an, ne clădim, o luăm de la zero, nu putem niciun leu în plus. Bugetul e în jur de 6 milioane", a declarat Gică Hagi pentru Fanatik.
De asemenea, tehnicianul campioanei României a vorbit și despre un transfer din această vară pe care îl regretă. Este vorba despre plecarea lui Denis Alibec în Qatar, Hagi recunoscând faptul că atacantul avea un rol important în echipa sa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo