Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

În schimbul cărei sume va fi lăsat Ianis Hagi să plece de la Rangers: "Doar așa îl vor vinde!"

Irina Aldea

Actualizat 13/10/2021 la 18:48 GMT+3

Ianis Hagi devine tot mai popular în rândul cluburilor mari din Eurpa, datorită evoluțiile de excepție pe care le-a avut în ultima perioadă, atât la club, cât și la naționala României. Rangers i-a stabilit prețul internaționalului român.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi a reușit un gol superb în startul partidei dintre Germania și România, din a 7-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. În urma reușitei fotbalistului lui Rangers, naționala lui Mirel Rădoi a condus Germania pentru 52 de minute, fiind ulterior la egalitate cu echipa lui Hansi Flick până în ultimele 10 minute ale partidei.
Prestația bună a lui Ianis Hagi l-a dus pe mijlocașul de 22 de ani în atenția mai multor cluburi importante din Europa, printre care AS Roma, Sevilla și Borussia Dortmund. Acum, la aproape o săptămână după acel meci, a fost publicat prețul pentru care Hagi poate fi lăsat să plece din campionatul Scoției.

Rangers îl lasă pe Ianis Hagi să plece în schimbul a 20 de milioane de euro

Într-o intervenție pentru Football Insider, Alan Hutton, fost jucător al grupării de pe Ibrox Park, a vorbit despre faptul că mai multe echipe sunt interesate acum de Ianis Hagi, dar și despre suma în schimbul căreia Rangers îl lasă pe internaționalul român să plece imediat din campionatul Scoției.
Watford - Liverpool, etapa 8
"A venit la Rangers și s-a descurcat destul de bine. Le oferă ceva diferit, este foarte bun din punct de vedere tehnic. Desigur, există unele lucruri pe care ai putea să le îmbunătățești. Sunt unele situații în care ai putea să te repliezi sau să muncești mai din greu sau lucruri de genul acesta.
Dar când arăți performanță la acest nivel, fie că o faci în Europa League sau cu naționala, vor fi oameni care te vor urmări și dori. Pentru un jucător atât de tânăr care joacă la un nivel atât de înalt, vor fi echipe care se vor aduna în jurul lui pentru semnătură. Mereu am spus că dacă prețul va fi corect, Rangers îl va vinde. Dacă suma vehiculată, de 20 de milioane de euro, devine realitate, ea indică faptul că Rangers îl va vinde", a spus Hutton.
Ianis Hagi este acum cotat la 6.5 milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Ianis Hagi, în vârstă de 22 de ani, a crescut la Viitorul Constanța, apoi a trecut pe la Fiorentina (cedat pentru două milioane de euro), Genk (vândut pentru 4.5 milioane de euro), iar apoi Rangers a plătit 3.5 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la belgieni.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo