Parma a remizat ieri pe terenul celor de la Benevento, scor 2-2, golul care le-a adus oaspeților un punct fiind marcat de către fotbalistul adus de la FCSB, Dennis Man, în minutul 88. Pentru gazde, Glick (23) a deschis scorul, iar Kurtic a egalat în minutul 55. Moldoveanul Artur Ioniță a adus-o din nou în avantaj pe Benevento în minutul 67.
Gazdele au sperat până la final că vor rămâne cu cele trei puncte, dar Dennis Man a fost cel care a stabilit scorul final printr-o reușită de excepție în minutu 88. Integralist cu Benevento, Dennis Man a marcat primul său gol pentru Parma, la 9 partide distanță de la debut. Totodată, Dennis Man a obținut o performanță uimitoare grație acestui gol.

Dennis Man i-a cucerit pe italieni. Ce mesaj a postat Parma

Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Italnii de la Parma au fost extrem de încântați de reușita lui Dennis Man, prima a lui în Serie A. Pe contul oficial al celor de la Parma a fost publicată o postare în limba română, postare dedicată jucătorului transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro: "Pură pasiune", este mesajul care a însoțit o fotografie cu bucuria lui Man după golul înscris cu Benevento, alături de Valentin Mihăilă.
În urma remizei din deplasarea cu Benevento, Parma a acumulat 20 de puncte, aflându-se în continuare pe penultima poziție a ierarhiei din Serie A. Formația la care evoluează Man și Mihăilă se află la 3 puncte în spatele celor de la Torino, ultima grupare care se află în afara locurilor retrogradabile.
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06