Răzvan Marin a jucat tot meciul pentru oaspeți, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.
Noul jucător al Atalantei a intrat pe teren cu 20 de minute înainte de final, în locul lui Duvan Zapata, care a acuzat o accidentare. El a fost notat cu 5,5, conform tuttomercatoweb.com.
"În afara jocului. Este greu de judecat după prima apariție, dar este o combinație între puțin și nimic.”
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
ACUM 18 ORE
De remarcat faptul că Mihăilă a intrat pe teren la scorul de 2-1 pentru Caglari, iar echipa sa evolua în inferioritate numerică, după ce portarul Musso a fost eliminat după un fault.
Răzvan Marin a fost notat cu 6,5, având o evoluție solidă: “A alergat foarte mult, a pus presiune pe mijlocașii Atalantei. Nu este avantajat de faptul că echipa joacă eminamente defensiv. A pasat foarte bine în adâncime, către Bellanova, pentru golul doi reușit de Cagliari”.

Atalanta, înfrângere pe teren propriu la debutul lui MIhăilă

Prima repriză a fost lipsită de ocazii importante. Ruslan Malinovsky a avut o șansă importantă în minutul 29, însă șutul său din afara careului a fost respins de portarul Alessio Cragno.
Atalanta a controlat jocul, însă nu a reușit să își creeze foarte multe oportunități de a deschide scorul. Oaspeții au deschis scorul în mod surprinzător în minutul 50, prin Gaston Pereiro, care a șutat din prima și l-a învins pe portarul Atalantei.
CITEȘTE ȘI:
A fost nevoie de consultarea VAR pentru validarea golului, după un presupus henț. La 3 minute de la primirea golului, Atalanta a mai încasat o lovitură. Portarul Juan Musso a fost eliminat direct, după un fault.
Jose Luis Palomino a restabilit egalitatea în minutul 65, după o minge bine plasată cu capul, însă bucuria nu a durat mult pentru gazde. Același Pereiro a făcut dubla 3 minute mai târziu, pentru a stabili scorul final. Mihăilă a intrat pe teren în minutul 72, însă nu a putut contribui la obținerea a cel puțin un punct pentru echipa sa.
Partida a fost prelungită cu 8 minute, însă trupa lui Răzvan Marin a reușit să obțină o victorie foarte importantă în perspectiva salvării de la retrogradare. În urma acestui rezultat, Atalanta rămâne pe 4, cu 43 de puncte, iar Cagliari a urcat pe 16, cu 20 de puncte.
Trupa lui Gasperini o va întâlni pe Fiorentina în Cupa Italiei, după care va juca pe teren propriu, împotriva lui Juventus.
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
ACUM 19 ORE
Serie A
Fanii lui Milan declanșează isteria în Italia! Prețul biletelor la meciul cu Sassuolo a explodat
ACUM 19 ORE