Juventus venea după 3 victorii consecutive, ultima împotriva lui Chelsea, în Champions League, astfel că era mare favorită în "Derby della Mole", contra concitadinei AC Torino. Partida a fost mult mai grea decât era de așteptat pentru echipa lui Allegri, gazdele oferind o replică dârză.
Juventus a avut prima șansă de a deschide scorul în minutul 5, dar McKennie a tras mult peste dintr-o poziție favorabilă. Gazdele au fost și ele periculoase, dar imprecizia lui Lukic și intervenția excelentă a lui Szczesny la șutul lui Mondragora au făcut ca tabela să rămână intactă până la pauză.
Citește și:
Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM O ORĂ

Juventus, a 3-a victorie consecutivă în Serie A

În prima parte a reprizei secund bianconerrii au dominat teritorial, dar nu au găsit drumul spre gol, portarul celor de la Torino, Vanja Milinkovic-Savic, având câteva parade foarte bune.
Meciul părea să curgă către o remiză albă, dar Locatelli nu a fost de acord. Jucătorul transferat în această vară de la Sassuolo a marcat golul victoriei în minutul 86, cu un șut foarte bine plasat de la marginea careului. Acesta a fost al 2-lea gol marcat de mijlocaș pentru "Bătrâna Doamnă", după ce a reușit să înscrie și în etapa trecută, împotriva Sampdoriei.
Așadar, Juventus bifează a 3-a victorie consecutivă în Seria A și are 11 puncte după 7 etape, fiind pe poziția a 8-a în clasament. După pauza competițională dedicată echipelor naționale, Juventus va da piept cu Roma lui Mourinho.
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
IERI LA 12:15
Premier League
Scholes cere ca un jucător al lui Solskjaer să nu mai joace vreodată pentru United
IERI LA 07:43