Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, entuziasmat după egalul cu Milan: "A fost o emoție incredibilă"

Romeo Ene

Publicat 20/02/2022 la 18:13 GMT+2

Salernitana a remizat cu Milan, scor 2-2, în etapa a 26-a din Serie A, iar Radu Drăgușin a oferit o primă reacție, după ce a fost desemnat unul dintre cei mai buni jucători de la gazde de către presa din Italia.

Giroud in azione durante Salernitana-Milan - Serie A 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Salernitana până la vară, iar fundașul român are prestații extrem de apreciate pentru formația de pe ultimul loc din Serie A.
Românul a primit cea mai mare notă dintre jucătorii echipei sale, 6,5. Același calificativ l-a primit și cel mai bun jucător al Milanului, Ante Rebic. Jurnaliștii italieni au scris despre român că "a fost cel mai bun din defensiva celor de la Salernitana."
După meci, Drăgușin s-a declarat entuziasmat de rezultat și a dezvăluit ce mesaj le-a transmis noul antrenor, Davide Nicola, după meci: "Este o seară grozavă pentru toată lumea, un punct câștigat pentru care am luptat cu toții. Suntem fericiți acum, trebuie să o luăm de la capăt și să facem un efort mai mare pentru a ne salva de la retrogradare. Fazio e un fundaș mare, are multă experiență și eu mă coordonez cu el pentru a mă mișca mai bine. În aceste meciuri rămase, voi încerca să-mi ridic nivelul, iar el este un reper excelent.
A fost un public minunat la Salerno, fanii ne-au dat o mână de ajutor, a fost o emoție incredibilă să jucăm în fața acestor spectatori, la fel ca la meciul cu Spezia, când am intrat pe teren. Antrenorul ne-a spus că i-a plăcut dăruirea noastră, curajul cu care am jucat și că trebuie să continuăm așa", a declarat Drăgușin, conform salernitananews.it.

Radu Drăgușin, elogiat în presa italiană după Salernitana - AC Milan

Jurnaliștii de la Tutto Mercato nu au trecut nici ei cu vederea evoluția bună a lui Drăgușin, căruia i-au acordat, de asemenea, noat 6,5. "Performanță mare pentru român, care nu a lăsat nimic să treacă. În ciuda nivelului ridicat al adversarului, i-a dat foarte puține șanse lui Giroud", au scris cei de la Tutto Mercato.
CITEȘTE ȘI:
Egalul cu Milan nu o ajută foarte mult pe Salernitana, care rămâne ultima în clasament, cu 14 puncte, la 7 distanță de primul loc care asigură salvarea. Totuși, micuța formație din Salerno a ajuns la 3 meciuri consecutive fără eșec, iar Drăgușin a contribuit din plin în aceste partide.
În etapa viitoare, Salernitana va juca tot acasă, cu Bologna.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo