Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihăilă și Buffon, "scoși la tablă" de ultrașii Parmei după eșecul usturător din ultima etapă

Romeo Ene

Publicat 07/11/2021 la 18:07 GMT+2

Parma a pierdut categoric în etapa 12 din Serie B, scor 0-4, pe terenul lui Lecce. A fost cea mai drastică înfrângere din acest sezon, iar suporterii au cedat.

Parma-Benevento, Serie B 2021-2022: esultanza di Valentin Mihaila al gol dell'1-0 al 97' (Imago)

Credit imagine: Imago

Deși Parma se anunțase drept una dintre candidatele pentru promovarea în Serie A, trupa lui Man și Mihăilă se zbate în liga secundă din Italia, fiind abia pe locul 13, după primele 12 etape.
Lecce a condus cu 4-0 încă de la pauză, grație unui hat-trick semnat de Massimo Coda și reușitei lui Gabriel Strefezza. În timp ce Man a rămas rezervă, Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 67, însă nu a avut cum să influențeze în vreun fel rezultatul final.

Suporterii au ajuns la capătul răbdării

Încurajată de un număr impresionant de fani în deplasare, Parma nu a reușit să le facă o bucurie ultrașilor, care nu au mai acceptat umilința și au ținut să-i tragă la răspundere pe jucători pentru rezultatele nefavorabile din acest sezon.
Astfel, după meci, jucătorii Parmei au fost chemați la galerie în fața peluzei pentru a oferi explicații pentru parcursul slab al echipei. Mihăilă și Buffon s-au dus primii, iar aceștia au ascultat nemulțumirile fanilor, care se așteptau ca Parma să fie una dintre echipele fruntașe din acest sezon de Serie B.
În urma acestui rezultat, Parma a coborât pe locul 13, cu 16 puncte după primele 12 etape. Primele două locuri promovează automat în Serie A, iar acestea sunt ocupate de Brescia și Lecce.
Citește și:
Pentru Parma urmează duelul cu Cosenza de pe teren propriu, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
4 înfrângeri a suferit Parma în acest sezon, iar după acest meci, Man va merge la naționala României pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein. În schimb, Valentin Mihăilă nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru aceste meciuri.
În urma acestui eșec, antrenorul Maresca e ca și demis, iar Alessandro Nesta ar fi favorit să-l înlocuiască.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo