Toni Kroos traversează o perioadă foarte bună la Real Madrid. Mijlocașul reprezintă un jucător de bază pentru Carlo Ancelotti, iar accidentarea de la începutul sezonului a fost făcută uitată datorită evoluțiilor sale solide.
A evoluat în toate meciurile de la revenirea pe teren, iar alături de Modric și Casemiro, germanul se simte foarte bine, iar asta se vede inclusiv în rezultatele Realului, care este lider în La Liga.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 10 MINUTE
CITEȘTE ȘI:

Kroos a prefațat duelul cu Ramos

Germanul a acordat un interviu pentru televiziunea din Spania, în care a trecut în revistă situația actuală a clubului, precum și viitorul său.
El are cuvinte de laudă la adresa lui Mbappe, pe care îl așteaptă pe Bernabeu la vară: "Ar fi interesant un transfer al lui Mbappe la Real, este un jucător de top, iar aici ne dorim mereu jucători de genul acesta.
Nu este un secret că el își dorește să vină la Madrid și iubește acest club", a spus germanul, citat de cotidianul AS.
El a mărturisit că și-ar putea încheia cariera la Real dacă madrilenii vor dori acest lucru, ținând cont de faptul că actuala înțelegere expiră în 2023, iar el va împlini 33 de ani atunci.
"Sunt foarte fericit aici, însă nu doar eu, ci și toată familia mea. Dacă va dori clubul, atunci voi rămâne în continuare aici să-mi închei cariera."
Mijlocașul german a prefațat duelul de 5 stele cu PSG, din optimile Ligii Campionilor, precum și reîntâlnirea cu fostul său coleg de la Real Madrid, Sergio Ramos: , a adăugat Kroos.
Sergio Ramos a semnat în vară cu PSG, după ce și-a petrecut 16 ani la Real Madrid, acolo unde a scris istorie. El a debutat pentru francezi abia în luna noiembrie, după ce a suferit o accidentare de lungă durată.
El a înscris primul gol pentru PSG chiar etapa trecută, în campionat, împotriva lui Reims și va deveni om de bază în echipa lui Pochettino.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
ACUM 39 MINUTE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM O ORĂ