Yeni Malatyaspor a obținut în această seară o victorie mare în meciul din etapa a noua, cu Adana Demirspor. Noua echipă a lui Marius Șumudică avea 5 înfrângeri consecutive în campionat, însă în această seară s-a rupt seria meciurilor pierdute, datorită victoriei cu 2-0 din deplasare cu Adana Demirspor.
Pentru echipa lui Șumudică a deschis scorul Tetteh, în minutul 36. Mai apoi, în repriza secundă, Deli a înscris în propria poartă în minutul 55. Grație acestui succes, Yeni Malatyaspor a scăpat momentan de locurile de retrogradare și se află acum pe poziția a 16-a, cu 9 puncte după 9 etape.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
01/12/2021 LA 15:24

Marius Șumudică a făcut show la conferința de presă după prima victorie cu Malatyaspor

"Personalitatea mea seamănă cu cea a turcilor. Am o fire agresivă, la fel ca ei. Primul nostru obiectiv e rămânerea în prima ligă, dar nu acesta e obiectivul principal. Vreau să fac fericiți oamenii din Malatya, care au suferit mult în ultimii doi ani. Astăzi, aceste 3 puncte sunt un cadou de la Șumudică pentru oamenii de aici!
Scopul meu este să practicăm un fotbal frumos. Să îi ajut pe jucători să se dezvolte. Mă simt foarte bine în Turcia. Nu m-aș fi întors dacă nu m-aș fi simțit apreciat. Fanii de la echipele adverse fac poze cu mine. Cred că sunt popular în Turcia. Nu e ușor să ridici o echipă care a pierdut 5 jocuri la rând, îmi felicit jucătorii. Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!", a declarat Șumudică la finalul meciului dintre Adana Demirspor și Yeni Malatyaspor.
Yeni Malatyaspor a devenit a patra echipă pe care Marius Șumudică o antrenează în Turcia, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a avut rezultate foarte bune în Turcia atât la Kayserispor, cât și la Gaziantep. Marius Șumudică rămăsese fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți și s-a simțit cel mai bine.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a făcut spectacol în tribune după eliminare! Cum a fost văzut antrenorul
28/11/2021 LA 20:45
Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
28/11/2021 LA 18:30