Cluburile de fotbal și echipele naționale ale Rusiei au fost suspendate în februarie din toate competițiile de către FIFA și UEFA, până la noi notificări.
Comitetul Executiv al UEFA a luat astăzi o serie de decizii referitoare la competițiile viitoare, pentru a putea să asigure desfășurarea lor fără probleme într-un mediu sigur și securizat pentru toți cei implicați.
Citește și:
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE

UEFA a anunțat noi sancțiuni asupra cluburilor și echipelor naționale din Rusia

Comitetul Executiv al UEFA a decis printre altele următoarele:
UEFA Nations League 2022/23
Rusia nu va participa în Grupa 2 a Ligii B și va fi automat clasată pe locul patru în această grupă. În consecință, va retrograda la finalul fazei grupelor și se va clasa pe locul 16 și ultimul din Liga B.
EURO 2022 feminin (turneul final)
Rusia nu va participa în grupa C a turneului final EURO 2022 feminin, programat între 6 și 31 iulie în Anglia, și va fi înlocuită de Portugalia, adversara învinsă în play-off.
Calificări pentru Cupa Mondială feminin 2023
Rusia nu a jucat cele două meciuri programate în aprilie în Grupa din cauza suspendării. Nici nu va mai fi programată la meciurile ulterioare din această competiție. Toate rezultatele lor de până acum sunt considerate ca fiind nule. .
Competiții UEFA pentru cluburi 2022/23
Rusia nu va putea înscrie echipe la competițiile UEFA în sezonul 2022/23. Mai mult, Rusiei i se va atribui un coeficient echivalent cu cel mai mic număr de puncte pe care l-a câștigat în oricare dintre ultimele cinci sezoane, adică 4,333 de puncte (masculin).
Candidadura pentru Euro 2028/2032
Comitetul Executiv al UEFA a declarat ca neeligibilă oferta depusă de Federația națională din Rusia pentru a găzdui EURO 2028 sau EURO 2032.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 11 ORE