Răzvan Lucescu se pregătește de returul dintre PAOK și Marseille, din sferturile Conference League. În tur, francezii s-au impus cu 2-1, la capătul unui meci marcat de grave incidente între fanii celor două echipe.
Antrenorul român a fost criticat vehement de presa franceză și de oficialii lui OM pentru declarațiile pe care le-a oferit la finalul partidei, când a spus că fanii grupării de pe Velodrome nu ar tebui să se deplaseze în Grecia pentru meciul retur.
Vorbele lui Lucescu Jr au fost catalogate instigatoare, iar imaginea sa făcută praf în Hexagon. Cu numai o zi înainte de meciul de la Salonic, antrenorul lui PAOK a fost elogiat de Bafetimbi Gomis, jucătorul care a lucrat cu românul la Al Hilal și care a trecut în carieră și pe la Marseille.
UEFA Europa Conference League
Istvan Kovacs va arbitra o finală de cupă europeană! Cine va fi la centru în ultimul act din UCL
11/05/2022 LA 15:57
Citește și:

Răzvan Lucescu, lăudat de Bafetimbi Gomis

Atacantul a insistat că Lucescu Jr este un antrenor de calibru, care ar putea oricând să antreneze la un club de top din Franța. În viziunea lui Gomis, acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată din cauza anționalității lui Răzvan, românii având o imagine negativă în Hexagon.
"Mi-ar plăcea să-l văd pe Răzvan Lucescu în Franța. În opinia mea, naționalitatea sa îl trage în jos, dar ar putea antrena o echipă din primele 6. Cu siguranță i-ar surprinde pe mulți. Răzvan mi-a oferit multă înțelegere când aveam cu adevărat nevoie. Are o filosofie grozavă de joc. Se inspiră de la Guardiola, dar combină ideile acestuia cu stilul italian.
Nu a venit la Al Hilal pentru bani, ci pentru a câștiga Liga Campionilor Asiei. A lucrat neîncetat, ne-a pus foarte multe videoclipuri pentru a înțelege ce dorește de la noi, iar munca i-a fost răsplătită. Am câștigat Liga Campionilor Asiei. Când ne-a anunțat că pleacă, a început să plângă.La fel am făcut și noi, jucătorii", a spus Gomis pentru L'Equipe.
Răzvan Lucescu are o șansă istorică mâine seară, aceea de a o duce pe PAOK pentru prima dată în semifinalele unei cupe europene. Misiunea nu va fi una deloc ușoară în fața lui Marseille, dar faptul că elenii au un singur gol de recuperat și vor juca în fața propriilor fani creează premisele unui succes memorabil.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
UEFA Europa Conference League
AS Roma a invitat la finala Europa Conference League suporterii prezenţi la acel 1-6 cu Bodo/Glimt
06/05/2022 LA 12:59