Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu a comentat transferul lui Omrani la FCSB! Ce a spus despre meciul cu Sivasspor

Bianca Dumitru

Publicat 14/09/2022 la 19:19 GMT+3

CFR Cluj va juca joi seară, de la ora 19:45, pe teren propriu, cu Sivasspor, într-un meci din a doua etapă a grupelor Conference League. Înaintea partidei, Dan Petrescu a vorbit atât despre duelul cu turcii, cât și despre transferul lui Billel Omrani la FCSB.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj va primi joi seară, de la ora 19:45, vizita celor de la Sivasspor, într-o partidă contând pentru a doua etapă a grupelor Conference League.
Înaintea duelului din Gruia, Dan Petrescu a susținut o conferință în presă, în care a vorbit, printre altele, despre transferul lui Billel Omrani la FCSB, după 6 ani petrecuți la CFR.
Antrenorul campioanei României a spus că francezul s-ar fi putut întoarce la Cluj dacă i-ar fi dat un simplu telefon, amintind de relația bună pe care o are cu fotbalistul care a adunat 210 de apariții în tricoul clujenilor.
"Omrani nu mai e jucătorul lui CFR Cluj, n-aș vrea să vorbesc despre jucători care nu mai sunt ai noștri. Dacă voia să vină la CFR Cluj, mă suna pe mine, având în vedere ce relație avem. Nu era nevoie de vreun impresar sau intermediar", a spus Dan Petrescu.
Citește și:

Dan Petrescu: "Când nu intră mingea în poartă, e greu să câștigi meciul"

Tehnicianul a prefațat și duelul dintre CFR și Sivasspor, punctând că meciul nu va fi ușor pentru că turcii au un lot puternic, cu jucători care au salarii de până la 1 milion de euro.
"Eu sunt conștient, jucătorii nu au aflat că nu am avut video. Asta nu reflectă valoarea clubului Sivasspor. Rezultatele lor nu au fost conform cu ce s-a jucat. Am văzut 5 meciuri integral. Au jucat chiar foarte bine, dar când nu intră mingea în poartă, e greu să câștigi meciul.
Eu știu ce valoare au, ce jucători au, mult peste media campionatului românesc și sunt conștient că va fi un meci foarte greu, indiferent că au câștigat sau nu până acum. Dacă ne uităm la ce jucători au în atac... Au niște CV-uri care nu au ajuns niciodată prin campionatul din România.
Au 11 jucători de echipă națională și cu salarii de la 800.000 la 1 milion de euro. Au buget foarte mare, dar e importantă echipa. Individual au valori mult peste ce avem noi la CFR Cluj, asta este clar. Noi trebuie să facem un joc de echipă foarte bun. Și așa mi se spune că mă plâng, că vorbesc. Am venit să răspund la întrebări", a declarat Dan Petrescu.
Meciul dintre CFR Cluj și Sivasspor este programat mâine seară, de la ora 19:45, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Vor trece echipele românești de grupele Conference League?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo