Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, nedumerit total, după Sivasspor - CFR Cluj 3-0: "Asta nu înțeleg în fotbal"

Nicu Savin

Publicat 28/10/2022 la 01:00 GMT+3

Dan Petrescu a avut un discurs echilibrat în urma înfrângerii clare suferite de CFR Cluj pe terenul lui Sivasspor scor 0-3. Antrenorul ardelenilor consideră că echipa sa nu a jucat atât de rău precum arată scorul și a trimis câteva săgeți și către arbitraj.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj era într-o poziție ideală după victoriile cu Slavia Praga, dar a făcut un meci modest pe terenul lui Sivasspor, pierzând categoric, scor 0-3. Ardelenii au fost dominați la toate capitolele și victoria turcilor nu poate fi pusă la îndoială.
În ciuda acestui eșec, șansele de calificare ale CFR-ului rămân intacte. Există mai multe scenarii prin care formația lui Dan Petrescu va ajunge în 16-imile competiției, dar o victorie cu Ballkani ar fi cea mai simplă soluție. Astfel, accederea în fazele eliminatorii este încă aproape, un obiectiv care părea departe pentru CFR după primele două etape.

Dan Petrescu: "Nu meritam 6 puncte cu Slavia și meritam mai mult aici"

La finalul partidei din Turcia, Dan Petrescu s-a arătat foarte supărat, dar numai pe rezultat, subliniind că nu are ce să le reproșeze jucătorilor. Antrenorul a dat vina și pe arbitraj pentru eșecul suferit, considerând că primul gol al turcilor a venit din off-side, iar CFR ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în prima repriză.
"La cum s-a jucat cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. Asta nu înțeleg în fotbal. În prima repriză am luat gol din offside, am avut penalty, trei ocazii mari. În a doua am început cu o ocazie mare prin Roger, am dominat, apoi când îți dai autogol.... Penalty, offside și autogol, chiar nu e seara ta. Ne-am desfăcut, știam că cei de la Siva au jucători buni pe contraatac. Am vrut să risc.
Bine că suntem la mâna noastră, trebuie să câștigăm. Va fi o deplasare grea la Rapid și sper să aduc jucătorii la nivel 100% până la meciul cu Ballkani.Eu nu sunt supărat pe echipă, pe jucători, sunt supărat pe rezultat. Nimic nu a fost în favoarea noastră.
Când au lăsat spații au avut ocazii, au jucători de mare calitate. Orice jucător al lor joacă într-o echipă națională și câștigă foarte mulți bani. Nu meritam 6 puncte cu Slavia și meritam mai mult aici, asta e părerea mea. Nu am avut ce să-i trezesc la pauză, am fost noi mai buni în prima repriză. Să faci deja 7 puncte într-o cupă europeană nu e ușor pentru fotbalul românesc. Dacă facem 10 puncte ne calificăm în primăvara europeană", a spus Dan Petrecu la Pro Arena.
Până la partida decisivă cu Ballkani de săptămâna viitoare, CFR va mai avea de jucat derby-ul cu Rapid, contând pentru etapa a 16-a a Superligii, prima a returului din sezonul regular.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo