Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, ironizată de Dan Petrescu, înainte de meciul din Conference! "CFR face rezultate, alții pierd cu 5-0"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/10/2022 la 14:10 GMT+3

FCSB a pierdut cu 5-0 partida din Conference League, în fața danezilor de la Silkeborg. Dan Petrescu nu a ratat ocazia să îi înțepe pe rivalii din campionat, CFR Cluj câștigând în Europa pe terenul celor de la Slavia Praga. Joi vor avea loc retururile celor două meciuri ale echipelor românești.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Articol scri de Dani Morar
FCSB și CFR Cluj vor juca joi în Conference League, returul cu Silkeborg, respectiv Slavia Praga, ambele meciuri fiind pe terenul echipelor românești. FCSB a fost umilită cu 5-0 în Danemarca, iar Dan Petrescu, antrenorul echipei ardele, nu a ratat ocazia să trimită săgeți către bucureșteni.
"Problema e că se vorbeşte prea mult şi nu se face. Ar trebui să muncim mai mulţi, asta o zic mereu. Eu sunt de dimineaţă până seara la fotbal… de 20 de ani ca antrenor şi 20 de ani ca jucător. Toţi vorbim, dar hai să şi muncim puţin, că eu asta fac, muncesc. V-am zis că România este, în momentul de faţă, pe tobogan. Asta este realitate şi noi tot ne gândim ce a fost înainte. S-a dus!
Realitatea asta este, urna a patra sau a treia, liga C, liga D. La fotbal, dacă CFR nu era în ultimii cinci ani, ce se întâmpla? Spuneţi-mi şi mie, nu era nimic. Noroc cu CFR Cluj, care a făcut ceva în Europa. Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar asta nu convine, din păcate. În loc să fim fericiţi că CFR Cluj face rezultate, ne gândim la alţii care pierd cu 5-0.
Nu trebuie să ne bucurăm că cădem cu nimeni. Nici un meci nu este uşor… cu nimeni! Dacă îmi spui acum că România joacă cu San Marino, nu e uşor. Nu va fi niciun meci uşor, indiferent cu cine joacă România sau echipele româneşti. Nu mai există niciun meci uşor. Acum 20 de ani mai erau, dar acum nu mai sunt meciuri uşoare. În concepţia voastră, a specialiştilor, da, sunt meciuri uşoare. În concepţia mea, care sunt antrenor, eu nu văd meci uşor nici cu San Marino, nici cu Franţa", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă, citat de as.ro.
Citește și:

FCSB are șanse minime la calificare în primăvara europeană

FCSB are șanse foarte mici la calificarea în primăvara europeană. Vicecampioana României se află pe ultimul loc în grupa B din Conference League, unde mai are de jucat 3 partide.
Primul examen va fi în această săptămână, elevii lui Nicole Dică urmând a disputa returul cu Silkeborg, pe Arena Națională. În cazul unei victorii, colaborate cu o înfrângere a lui Anderlecht pe terenul celor West Ham, FCSB i-ar egala la puncte pe belgieni și ar putea să forțeze o calificare în meciul direct.
Meciurile celor de la FCSB și CFR Cluj vor fi în format LIVE TEXT pe site-ul Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo