Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep se pregătește intens pentru Australian Open! Cu cine s-a antrenat românca

Alex Masgras

Actualizat 13/01/2022 la 22:19 GMT+2

Simona Halep se pregătește intens pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Românca s-a antrenat din nou pe Rod Laver Arena, de data aceasta în compania unei jucătoare de top. Partenera de antrenament a lui Halep a fost australianca Ashleigh Barty, liderul WTA.

Simona Halep, în Australia

Credit imagine: Twitter

Simona Halep este pregătită pentru an 2022 la cel mai înalt nivel. După ce a cucerit titlul în primul turneu al anului, la Melbourne Summer Set, cea mai bună jucătoare din România își continuă pregătirea pentru primul Grand Slam al anului, Australian Open. În cursul zilei de joi, românca s-a antrenat alături de liderul clasamentului WTA, australianca Ashleigh Barty.
Nu este prima oară când cele două preferă să se pregătească pentru primul turneu de Grand Slam al anului împreună. Anul trecut, la turneul demonstrativ de la Adelaide, Simona Halep a învins-o pe Barty cu 3-6, 6-1, 10-8.
Până unde ajunge Simona Halep la Australian Open 2022?
La fel ca Simona Halep, Ashleigh Barty a avut un început foarte bun de an. Liderul mondial a câștigat săptămâna trecută turneul WTA de la Adelaide, după ce s-a impus în ultimul act în fața Elenei Rybakia (14 WTA), scor 6-3, 6-2. Partida a fost controlată în totalitate de campioana de la Wimbledon din 2021, iar prestațiile de la Adelaide îi dau speranțe pentru un parcurs cât mai bun la turneul de Grand Slam din țara natală.

Simona Halep, meci cu numărul 105 WTA în primul tur la Australian Open

Simona Halep și-a aflat în această dimineața adversara din primul tur de la Australian Open 2022. Românca, locul 15 WTA va da peste Magdalena Frech, sportiva de pe locul 105 al clasamentului mondial.
Poloneza în vârstă de 24 de ani a disputat până acum 4 meciuri în 2022, câștigând în fața Alanei Parnaby și a lui Oceane Dodin, dar fiind învinsă de Viktoria Kuzmova, în semifinalele Melbourne Summer Set 1, și de Gabriela Ruse, în 16-imile turneului de la Sydney, scor 6-2, 3-6, 6-4.
Duelul dintre Simona Halep, cap de serie nr. 14, și Magdalena Frech din primul tur al Australian Open 2022 va fi a doua confruntare directă dintre cele două sportive. Ele s-au mai întâlnit o singură dată, în 2020, în sferturile de finală ale Open-ului de la Praga, unde Halep s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-0.
Dacă va trece de Frech, Simona Halep va juca în turul 2 cu învingătoarea din duelul Beatriz Haddad Maia - o jucătoare venită din calificări. În turul 3 ar putea da peste Sloane Stephens sau Emma Răducanu, care se duelează în primul tur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo