Emma Răducanu a renunțat la serviciile antrenorului Andrew Richardson, după ce a triumfat surprizător la US Open. Acum, jucătoarea britanică este în cautarea unui antrenor mai experiementat care să o ajute să gestioneze succesul și să devină numărul 1 mondial.Greg Rusedski, fost număr 4 ATP, a sfătuit-o pe Emma să-l conteacteze de urgență pe Darren Cahill.
Australianul a rămas liber de contract, după despărțirea de Simona Halep, iar o astfel de mutare prinde tot mai mult contur în lumea sportului alb. Halep și Cahill au pus capăt unei colaborări de 6 ani, iar acum, Emma Răducanu pare într-o situație de criză în plan sportiv. Fostul tenismen britanic, Greg Rusedski, este de părere că a sa compatrioată are nevoie urgentă de un antrenor și nu orice antrenor, ci de Darren Cahill.
Tenis
Darren Cahill, un nou mesaj pentru Simona Halep, în cazul de dopaj. Ce i-a transmis Virginiei Ruzici
30/10/2022 LA 17:50

Emma Răducanu, sfătuită să-l coopteze pe Darren Cahill în echipa ei

"Cred că a avut niște antrenori grozavi de-a lungul carierei și de-a lungul dezvoltării sale în perioada junioratului. Când a ajuns în turul al patrulea la Wimbledon a avut alături de ea unul dintre cei mai buni antrenori, pe Nigel Sears. De acolo a trecut la Andrew Richardson alături de care a câștigat US Open, care e un rezultat fenomenal. Și chiar și Esteban, el este un antrenor de clasă mondială. Să nu uităm că a dus-o pe Jo Konta în top 10 mondial, au câștigat împreună Miami Open, așa că va fi interesant de văzut pe cine numește ea la sfârșitul sezonului.
Se vorbește mult despre Darren Cahill, așa că dacă ar putea să-l aducă în echipa ei și să fie împreună pe termen lung, cred că ar fi un lucru grozav. Eu personal l-aș suna de urgență să-l întreb dacă e dispus să facă asta. Trebuie să găsească mixul potrivit și persoana potrivită pentru ea. Apoi Darren trebuie să-și dorească să facă treabă. Are munca lui de televiziune pe care îi place să o facă. Are familia lui și trăiește în Australia în aceste zile, așa că trebuie să găsești o modalitate de a-l convinge să accepte. Cunoscându-l pe Darren, și-ar dori un angajament pe termen lung și asta e ceva ce cauți la un antrenor. Are pedigree, are CV și a reușit totul în tenis, așa că ar trebui să fie în fruntea listei", a spus Greg Rusedski pentru Sky Sports.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12
Tenis
Tursunov, gest grosolan după ce a renunțat la Emma Răducanu! Ce a făcut rusul + pe cine antrenează
14/10/2022 LA 16:50