Aflată pe locul 65 WTA, Jaqueline Cristian a suferit o accidentare terivilă la turneul de la Doha, din cadrul căruia a trebuit să se retragă. Sportiva noastră s-a operat și va fi nevoită să se recupereze preț de câteva luni, înainte să revină pe terenul de tenis din nou. Ea a dezvăluit că speră ca în luna mai să concureze din nou în circuit, la turneul de la Roland Garros.
"Pe teren o să mă vedeți undeva în luna mai. Cam atunci mi s-a zis că aș putea să mă întorc. Până în mai, recuperare. Obiectivul meu e să fiu gata pentru Roland Garros, așa că o să facem tot posibilul să fie bine. O să vedem și cu reacționează piciorul, dar eu zic că o să fiu bine la sfârșit de mai pentru Roland Garros", a spus Jaqueline Cristian pentru Playsport.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Cât va lipsi Jaqueline Cristian de pe teren după accidentarea teribilă la genunchi! Mesajul tinerei
28/02/2022 LA 09:38

Jaqueline Cristian visează deja la revenirea pe terenul de tenis după accidentarea de la Doha

În plus, Jaqueline a promis că va reveni mai puternică: "Pe parte mentală eu sunt o persoană destul de puternică și am încredere în mine că din toată lecția asta o să ies doar mai puternică și o să privesc tenisul cu alți ochi. Acum realizez: când nu îți simți piciorul și nu poți să te duci la baie singură, îți dai seama că o minge de break sau că ești condus cu un set sau nu ai feeling-ul perfect pe teren, nu e nimic! Deci sunt sigură 100% că după perioada asta o să vedeți o Jaqueline mult mai matură pe teren, mult mai fericită să fie acolo. Deși eu când sunt pe ternen dau totul. M-ați văzut, sunt o luptătoare!", susține Jaqueline Cristian.
Jaqueline Cristian s-a accidentat la genunchi într-un meci disputat în compania Dariei Kasatkina, la Doha. Pe game-ul său de serviciu, la scorul de 6-2, 2-2, 15-30, sportiva noastră se retrăgea în defensivă la o minge, dar s-a prăbușit pe teren și a acuzat dureri groaznice la genunchiul drept.Echipa medicală a pătruns imediat pe teren, iar Jaqueline a rămas minute bune pe teren primind îngrijiri, fiindu-i aplicată o pungă cu gheață pe zona vizată.
Sportiva noastră a ajuns pe scaunul său fiind sprijinită de echipa medicală. După câteva minute, sportive noastră a decis să încerce să revină pe teren și să continue meciul.Decizia de a reveni pe teren nu a fost deloc cea corectă pentru Jaqueline Cristian, căreia i-a cedat imediat genunchiul la primul punct după reluarea meciului. Sportiva noastră a fost scoasă mai apoi în cărucior cu rotile de pe teren, sub privirile îngrijorate ale tuturor celor aflați pe teren sau pe marginea lui.
Qatar TotalEnergies Open
Kasatkina, gest superb după ce Jaqueline Cristian s-a prăbușit pe teren la Doha, urlând de durere
22/02/2022 LA 16:05
Qatar TotalEnergies Open
Accidentare teribilă pentru Jaqueline Cristian la Doha! Românca o conducea pe Kasatkina
22/02/2022 LA 13:47