Nick Kyrgios s-a calificat vineri seară în semifinalele turneului de 250 de puncte de la Stuttgart. Australianul a beneficiat de abandonul lui Marton Fucsovics în sferturi, când conducea cu scorul de 7-6 (3), 3-0. Kyrgios a fost rugat la conferința de presă să comenteze evoluția titlurilor de Grand Slam din circuit și să vorbească despre "cel mai bun tenismen din toate timpurile".
În trecut, australianul era convins de măreția lui Roger Federer, pe care nu-l putea compara nici cu Djokovic, nici cu Nadal din punct de vedere al stilului de joc și al performanțelor obținute în sportul alb. Totuși, Rafa a reușit să-l facă pe australian să se răzgândească după ce a cucerit marele trofeu la Roland Garros, pentru a 14-a oară în carieră, obținând de asemenea și titlul major cu numărul 22.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Wilander, convins că Djokovic poate doborî recordul lui Federer la Wimbledon! Care e atuul sârbului
ACUM 5 ORE

Nick Kyrgios nu mai are dubii: Rafael Nadal e "GOAT-ul" din tenis

"Rafa Nadal este cel mai bun dintre cei 3 mari, are 22 de Grand Slam-uri, în timp ce Federer și Djokovic au câte 20. Doar fraierii nu se răzgândesc atunci când li se arată evidența, doar fraierii gândesc așa", a spus Nick Kyrgios la turneul de la Stuttgart.
Nadal, acum numărul 4 mondial, a câştigat pentru a 14-a oară în cariera sa turneul de la Roland Garros, în finala căruia l-a învins duminică în trei seturi, 6-3, 6-3, 6-0, pe norvegianul Casper Ruud. La 36 de ani, împliniţi pe 3 iunie, spaniolul şi-a trecut în palmares al 22-lea trofeu de Grand Slam din cariera sa (record absolut), distanţându-se astfel de marii săi rivali, sârbul Novak Djokovic şi elveţianul Roger Federer, ambii cu câte 20 de titluri majore.
Wimbledon
Djokovic nu a dat mâna cu arbitrul, după victoria cu Kecmanovic de la Wimbledon! Explicația sârbului
ACUM 6 ORE
Wimbledon
Novak Djokovic i-a pus la zid pe șefii de la Wimbledon: "Nu pot să accept niciodată asta"
ACUM 8 ORE