Simona Halep a anunțat astăzi, printr-o postare pe contul său de Facebook, că își încheie colaborarea cu australianul Darren Cahill, după 6 ani în care au lucrat împreună. Sportiva a publicat un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul postat de Simona Halep.
Antrenorul a reacționat în această seară. Darren Cahill i-a răspuns româncei pe contul său de Twitter, unde i-a mulțumit pentru faptul că i-a permis să-i fie alături în călătoria sa prin lumea tenisului și i-a urat mult succes în continuare.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM O ORĂ
"Eu îți mulțumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta. Îmi amintesc această fotografie de mai sus ca și cum a fost ieri și este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare grozavă, dar, cel mai important, o persoană și o prietenă grozavă. Toate cele bune, Simo", a scris Cahill pe rețelele de socializare.

Care sunt motivele despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit azi pentru a doua oară în cei 6 ani petrecuți împreună. Există mai multe motive care au dus la această ruptură. Principalul motiv ar fi că australianul este nemulțumit de restricțiile de călătorie de care se lovește la tot pasul în circuit pentru a fi alături de Simo. Mai mult, Cahill trebuie să stea din ce în ce mai mult departe de familie, un aspect peste care nu este dispus să treacă.
De altfel, din același motiv s-au despărțit și în 2018. Antrenorul de la Antipozi a dorit să-și ia un an sabatic pentru a fi mai aproape de cei doi copii ai săi, care îi simțeau lipsa tot mai mult. Anunțul australianului a venit atunci înaintea sezonului 2019. Simona Halep, ca și acum, l-a avut ca antrenor pe Daniel Dobre, alături de care a cucerit titlul de la Wimbledon.
Pe de altă parte, Darren Cahill ar urma să fie mult mai implicat în proiectele ESPN și se preconizează că nu ar mai comenta doar turneele de Grand Slam, așa cum proceda când trebuia să fie alături de Simo, ci ar deveni o prezență constantă la turnee, nu doar comentator, ci și analist.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 7 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37