Roger Federer se află în plin proces de recuperare după o operație la genunchi și nu va juca în prima parte a sezonului 2022. Federer a anunțat nu cu mult timp în urmă că nu va participa la turneul Australian Open în 2022. El a precizat că este puţin probabil să revină în circuitul profesionist până la jumătatea anului viitor.
De altfel, elvețianul a transmis că s-ar mira să fie pregătit să evolueze la Wimbledon, al treilea turneu major al sezonului viitor. În așteptarea revenirii sale în competiții, Federer a vorbit despre relația pe care o are cu marele lui rival, dar în același timp și bunul său prieten, Rafael Nadal.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Meci epic între Alcaraz şi Berrettini. Halep şi Ruse, eliminate la dublu
PESTE O ORĂ

Roger Federer, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Rafael Nadal

Roger Federer a vorbit despre relația pe care o are cu marele său rival, Rafael Nadal. Împreună, cei doi au 40 de titluri de Grand Slam în palmares: "Rafa și cu mine suntem buni prieteni, dar și rivali. Rafa este o persoană grozavă, cu valori bune. Mi-a povestit cum în 2009, atunci când am câștigat titlul la Roland Garros, a izbucnit în plâns.
Au fost bineînțeles lacrimi de fericire, Rafa s-a bucurat pentru mine. Lui Nadal i-a păsat dintotdeauna de tenis, a făcut tot ce a putut pentru a populariza acest sport. Sunt sigur că mulți dintre fanii mei îl iubesc pe Rafa și el merită această apreciere în toată lumea pentru omul și sportivul care e", a spus Roger Federer pentru Tennis World.
Australian Open
"Poate Rafa Nadal să câștige titlul la Australian Open 2022?" Mats Wilander nu a stat pe gânduri
ACUM 5 ORE
Australian Open
Rafa Nadal a vorbit deschis despre starea sa fizică! Ce l-ar determina să-și încheie cariera
IERI LA 18:20